Vanja Nenadić

Nakon veridbe stižu još lepše vesti: Vanja Nenadić trudna!

Autor:

20.03.2024 22:13

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vanja Nenadić trudna, prenose domaći portali



Vanja Nenadić je trudna, prenose domaći mediji. Nakon vesti o veridbi lepe glumice, sada stiže novi povod za slavlje.

Naime, Vanja je u petom mesecu trudnoće, što je učinilo ovu lepu vest dodatno posebnom i radosnom. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Vanja Nenadić trudna - evo kome je rekla "da"

Ova vest je došla nakon što je Marko prošle godine zaprosio Vanju, podižući tako njihovu ljubav na viši nivo, piše "Alo!".

Glumičin izabranik je posle nešto više od godinu dana ljubavi poželeo da upita lepšu polovinu da postane njegova supruga, a romantična veridba odigrala se daleko od granica naše zemlje.

Naime, glumački par otputovao je u London, što je bila Vanjina velika želja, ali ono što nije očekivala je da će se sa putovanja vratiti s prstenom na ruci.

Pročitajte Verila se Vanja Nenadić, prelepi prsten zasijao na glumičinoj ruci (foto)

Verenici već izvesno vreme žive zajedno, a o emocijama i ljubavi mlada glumica je tek nedavno progovorila u emisiji "Balkanskom ulicom" kod Vesne Dedić.

- Nismo mnogo bili po tabloidima, to je bilo samo na početku. Da, Marko je moj dečko. Prvi poljubac sa njim? U pozorištu. Pa, nije bilo u garderobi... Na sceni, u mraku. On je bio uporan.

 

 

Šta se desilo sa mnom i sa Markom, to zapravo želim da kažem, mi smo stvarno pre naše veze bili veoma bliski prijatelji. I nekako je iz toga sve preraslo u ljubav. On je to prvi osetio i onda je ostalo još malo da mene ubedi i to je to - ispričala je za „Blic“.

Pročitajte Vodim te kući - Slaven Došlo otkrio u kakvim je odnosima s Vanjom Nenadić

- Mi smo zajedno godinu i koji mesec. Živimo zajedno i to je jedna ozbiljna priča i jedna mirna luka - zaključila je Vanja.

Komentari. (0)

Loading