Maja Nikolić

Zgodan i veoma bogat: Ovaj moćni dasa je suprug Maje Nikolić (foto)

Autor:

24.02.2024 21:17

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suprug Maje Nikolić je uspešan biznismen



Voditeljka Maja Nikolić ima ono o čemu mnoge žene sanjaju – idiličnu porodicu. Ona je više od dve decenije u braku sa Aleksandrom Nikolićem kome je rodila ćerke Tiju i Teu i sina Darka.

Suprug Maje Nikolić je uspešni preduzetnik kojeg je upoznala na zanimljiv način, tokom avionskog leta za Atinu davne 1998. godine i od tada su nerazdvojni.

Miloš Nadaždin

 

Mediji navode da je suprug Maje Nikolić po profesiji ekonomista, a bio je vlasnik radnje „Foto Toni“. Osim toga, u njegovoj biografiji stoji da se od 2006. bavi poslovnim konsaltingom.

- Aleksandar je moj vitez 21. veka jer se pored njega uvek osećam zaštićeno. Mi smo se jednostavno pronašli i verujem da smo oboje ljudi koji se raduju sreći, uspehu i koji ne koče jedno drugo.

Pročitajte Kuća u elitnom beogradskom naselju sa pogledom iz sna - Ovde živi Maja Nikolić sa suprugom i troje dece

U tom smislu je možda moj suprug drugačija vrsta muškarca, koji me nikada nije kočio i uvek bio samo vetar u leđa.

- Možda je i to odgovor na pitanje kakav je on muškarac. Nadam se i trudila sam se svih ovih godina da i ja budem baš takva žena - rekla je svojevremeno voditeljka „Nove S” i dodala da je porodica njena najveća sreća.

Mirko Tabašević

 

- Bez ikakve dileme moj suprug i moja porodica jesu moja najveća životna sreća i tu nema ni mnogo pameti.

Verujem da zaista govorimo o sreći da nađemo nekog sa kim možemo da napravimo dobar kvalitetan život koji će nas činiti srećnim.

Pročitajte Pravo lice - Maja Nikolić uslikana nenašminkana, make up je stvarno čudo (foto)

Život u kojem ćemo stremiti istim stvarima i sada 20 godina kasnije znam da je nakon te početne sreće potrebno i mnogo ljubavi, predanosti tom našem zajedničkom cilju.

Kada kažem sreća, mislim da je to mala reč, moja porodica je smisao mog života – izjavila je voditeljka jednom prilikom.

Komentari. (0)

Loading