Suzana Mančić

Rasplakala se na najradosniji praznik: Suzana Mančić na pomen ovih reči nije zadržala suze

Autor:

08.01.2024 19:58

Foto: mirko tabašević

Foto: mirko tabašević

Suzana Mančić suze nije mogla da zadrži



Voditeljka Suzana Mančić na Božić je u svom domu ugostila je ekipu jutarnjeg programa Pink televizije.

Najpoznatija loto devojka govorila je o tome kako njena porodica obeležava najradosniji hrišćanski praznik, a suze Suzane Mančić privukle su najviše pažnje.

Jelena Jovanov

 

- Moja cela uža familija je bila ovde na večeri, bilo je dosta posla! Danas se ide kod mog brata na božićni ručak, tako su podelili naši roditelji.

Uvek smo išli kod tetke na Badnje veče, teča Milenko je pravio pijanog šarana, tako da sam i ja to napravila po njegovoj recepturi a danas, zna se, meso se jede, kraj je postu - ispričala je voditeljka, pa pokazala česnicu koju kako je priznala nije sama umesila.

Pročitajte Suzana Mančić otvorila dušu - Omalovažavao me je govoreći da više nisam ni lepa, ni mlada, obolela sam

- Ovo je česnica, nisam je ja napravila, naručila sam je. Nisam baš sve stigla da uradim sa ove dve ručice - rekla je Suzana i otkrila da kada je bila mala u njihovoj kući se nisu slavili hrišćanski praznici.

Boško Karanović

 

Suzana Mančić suze nije mogla da zadrži na pomen porodice

- Pripadam generaciji komunizma, ja do 15-16. godine nisam razlikovala Božić od slave, dok mi je Uskrs uvek bio prepoznatljiv po farbanju jaja...

Mi nismo slavili, otac mi je bio komunista, Partizan, ali od sredine osamdesetih smo počeli da slavimo – ispričala je ona, a onda su joj krenule suze.

Pročitajte Kićenje jelke pretvorili u feštu - Suzana Mančić u svom domu okupila poznate, i Simica i ćerke su tu

- Moja su verovanja u dobrotu, istinu i pravdu. Tako nekako i Boga doživljavam. Za mene je religija, vera, Bog nešto što je dobro, što je istinito i pravedno. 

youtube printscreen novo jutro

 

Kada pomislim da bih mogla da budem bliže Bogu, samo istina zbori, voli ljude i to je to. Čuvajmo jedni druge, poštujmo se, tako možemo da sačuvamo svoju ulicu, svoju njivu, svoj voćnjak.

Komentari. (0)

Loading