Ksenija Bujišić

Od blajhane plavuše do brinete: Ksenija Bujišić jednim odlaskom kod frizera promenila sebe (foto)

Autor:

22.12.2023 12:59

Foto:

Foto:

Kosa Ksenije Bujišić danas izgleda potpuno drugačije



Jedna od najlepših srpskih voditeljki Ksenija Bujišić oduvek je privlačila dosta pažnje. Godinama je prepoznatljiva kao plavuša i moramo da priznamo da je teško bilo zamisliti je sa izrazito tamnom kosom.

Ipak, atraktivna voditeljka napravila je veliku promenu i kosa Ksenije Bujišić sada je potpuno drugačija.

Luka Šarac

 

„Probudiš se kao plavuša ali dan završiš kao brineta”, stajalo je u opisu Ksenijine fotografije na Instagramu. Ova transformacija naišla je na brojne pozitivne komentare, iako je na prvu loptu mnogi nisu prepoznali.

Pročitajte Danima je odbijala hranu, bila malaksala i gubila svest - Ksenija Bujišić iskreno o borbi sa anoreksijom

Nova boja kose Ksenije Bujišić pravo je osveženje i idealna promena za hladne dane kada se mnoge dame odlučuju da pređu u tamnije nijanse, a ako je suditi po komentarima, voditeljka je napravila pravi izbor.

 

Instagram

 

Inače, izgled Ksenije Bujišić pre nekoliko godina bio je glavna tema u medijima, nažalost, ne tako lepim povodom.

Naime, ona se suočila sa anoreksijom o čemu je svojevremeno i govorila.

Pročitajte Ksenija Bujišić posle 6 godina kreće ispočetka - Istina je, dala sam otkaz

– Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije, odlučila sam da to moram da iskorenim u potpunosti.

Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih par dana povedem računa i posle se vratim na isto. Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje.

Instagram

 

Jako je teško iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom. Svaka devojka voli da izgleda mršavo, ali tanka je linija kada iz te neke normalne mršavosti skliznete u bolest - ispričala je tada Ksenija za Blic. 

Komentari. (0)

Loading