Vanja Grbić

Rođendanska čestitka Vladimira Grbića nateraće vas da se zapitate... Bravo i neka je srećan!

Autor:

14.12.2023 16:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rođendan Vanje Grbića inspirisao odbojkaša da pošalje snažnu poruku, svaka čast!



Na današnji dan pre 53 godine rođen je naš proslavljeni odbojkaš Vladimir Vanja Grbić.

Povodom rođendana Vanje Grbića na njegovu adresu stiglo je mnogo čestitki, a sportista se na svom Instagram nalogu ovim povodom pratiocima obratio simpatičnim rečima.

ATA Images

 

„Danas je moj 53. (27) rođendan. Hvala svima unapred. Nemojte se truditi da dajete komplimente ili rođendanske želje. Čak su i misli dovoljne. Umesto toga, uradite nešto za sebe.

Pročitajte Rodila mu je četvoro dece - Ovako danas izgleda supruga Vanje Grbića (foto)

Nešto što zaista želite od srca. Šta vas stvarno plaši. Što se tiče moje rođendanske želje, želeo bih da vam svima ulijem hrabrost da uradite ono što nikada niste imali hrabrosti da uradite.

Budite zdravi i pravite greške. Mnogo grešaka. Promena sveta je uvek bila najteža vožnja koju možete zamisliti. Grlim vas“, napisao je Vanja.

 

 

Podsetimo, Vladimir Grbić je jedan od najboljih srpskih odbojkaša svih vremena i član odbojkaške Kuće slavnih. U dresu reprezentacije osvojio je 14 medalja i proglašen je za najboljeg igrača Evrope 2000. godine.

Inače, Grbić živi mirnim porodičnim životom. U skladnom braku sa suprugom Sarom dobio je četvoro dece: ćerke InuUnu i Milu i sina Lazara, pa ne sumnjamo da će rođendan Vanje Grbića biti proslavljen u krugu porodice.

Komentari. (0)

Loading