Milica Glogovac

U najtežim trenucima Milici Glogovac je ova osoba pružila utehu (video)

Autor:

04.12.2023 18:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Milica Glogovac progovorila o najtežim trenucima u životu, ova slavna osoba joj je pružila utehu



Nebojša Glogovac koji je svojim neverovatnim talentom obeležio filmsku i pozorišnu umetnost imao je samo 49 godina kada je izgubio bitku sa karcinomom pluća.

Slavni glumac iza sebe je ostavio dva sina, kao i tek rođenu ćerkicu Sunčicu, koju je dobio u drugom braku sa Milicom

Petar Đorđević, Saša Huzjak

 

Nakon smrti supruga, Milica Glogovac je morala hrabro da nastavi dalje i da se postara da njena ćerka ima srećno i bezbrižno detinjstvo. 

Pročitajte Milica Glogovac o najtežem danu u životu - Sunčica me pitala "Kada će tata doći", rekla sam joj... 

Gostujući u emisiji "Mamazjanija", ona je prvi put govorila o načinu na koji je ćerki saopštavala da njenog oca više nema, ali i kako ju je gest Branke Katić ”kupio” za sva vremena.

- Nikad neću zaboraviti… šta ostane u sećanju u tim nekim najtežim trenucima kad je ona (Sunčica) stvarno jako mala, to je bio period korone, i već si na kraju dana jako umoran.

Dolazi nam Branka Katić u goste i mene ona šalje u krevet, njoj čita priču i uspavljuje je i odlazi u kuhinju i opere sudove i onda sve… I ode.

Pročitajte Posle 20 godina Sergej i Boris u nastavku Munja - Sinovi Nebojše Glogovca prvi put na filmu, detalji koji će vas oduševiti

Eto, to je ogromna, enormna pomoć, to je velika podrška i to je prava podrška. Nemojte zvati i pitati ‘je l‘ vam treba nešto’ svoje prijatelje koji su samohrani roditelji ili samo roditelji.

Eto, takve stvari koje su male gledano onako u izvedbi, a zapravo su ogromne. I eto, zahvalnost svima koji su se na taj način našli da me podrže - ispričala je Milica Glogovac.

Ata Images

 
 

Gest Branke Katić je vredan divljenja, a Milica ističe da je ovo lekcija koju svako od nas treba da nauči i primeni kada se čovek nađe u bezizlaznoj situaciji.

Komentari. (0)

Loading