Svetlana Ceca Kitić

Svetlana Kitić potvrdila tragične vesti: Neka te anđeli čuvaju

Autor:

02.12.2023 17:24

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Ogroman gubitak...



Preminuo je bivši muž Cece Kitić, Milan Magić, vest je koja je odjeknula danas.

Milan Magić svojevremeno je bio učesnik jednog rijaliti programa zajedno sa Cecom, dok su bili u braku, a nakon učešća su se razveli. 

ATA Images

 

Njihov boravak tamo obeležili su sukobi i prepirke, pa su stavili tačku na svoj brak, međutim izgleda da su ipak ostali u prijateljskim odnosima.

Pročitajte Težak život - Mora da radi u pekari

„Poslednji pozdrav Milane, neka te Anđeli čuvaju. Iskreno saučešće porodici Magić“, napisala je nekadašnja rukometašica na svom Fejsbuk profilu nakon čega su usledile poruke podrške.

 

 

Magić je bio Svetlanin četvrti muž, a njihovo poznanstvo počelo je slučajno u jednom kafiću 2007. godine. Bivši muž Cece Kitić sa njom je bio u braku do 2014, a razišli su se zbog razlike u karakterima.

Podsetimo, najbolja rukometašica svih vremena imala je velike životne lomove koji su joj narušili zdravlje. Ona se već neko vreme bavi privatnim biznisom, a jednom prilikom je za naš magazin otkrila kako je izgledalo kada je odustala od trenerskog posla.

Pročitajte Svetlana Ceca Kitić - Vratili su se problemi sa štitnom žlezdom

- Kada sam ostavila trenerski posao, taman što sam zalečila štitnu žlezdu, stres sa stanom ju je probudio. S druge strane, ja koja nikad nisam mogla ni da vidim tablete, kamoli da sam ih koristila, dovela sam sebe u stanje da moram da popijem bromazepam od 12 ili 15 miligrama da se smirim.

Jovanka Bojković / Gloria

 

Noćima nisam spavala, i tek kad bih ga popila, zaspala bih. Bila sam kao neki mrtvac koji šeta. A ujutru sam se budila tresući se.

Nisam mogla da vozim, drugarica me je vozila. Kada sam gostovala u emisijama, ljudi su mislili da sam pijana, a ja sam zapravo bila na lekovima. Jedva sam posle ostavila te tablete. Otišla sam dovraga. Ni na šta nisam ličila.

Jovanka Bojković / Gloria

 

Kao osvajač olimpijskog zlata stekla je pravo na nacionalnu penziju. Prima je od 2007. i, kako kaže, lepo živi od nje. Međutim, priznaje nam da je olimpijsko odličje izgubila.

- Zaista sam ga izgubila, u selidbama. Znate li kad je bila 1984. godina? A i nije to pravo zlato. Izgubila sam i druge medalje i žao mi je zbog toga.

Rekli su mi da mogu da pišem Olimpijskom komitetu da mi izrade novo. Možda im se i obratim. A trofej najbolje rukometašice svih vremena čuvam kod kuće.

Mnogo je lep. U jednom trenutku, kada sam imala problema sa stanom, razmišljala sam da ga prodam, ali mi deca nisu dozvolila – otkrila je svojevremeno Ceca.

Komentari. (0)

Loading