Tijana Dapčević

Tijana Dapčević nikad srećnija, podelila prelepe vesti, čitava porodica slavi ovaj dan

Autor:

27.11.2023 18:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

U porodici Todevski se slavi



Tijana Dapčević može se pohvaliti jednim od najboljih vokala na ovim prostorima, ali njen talenat za muziku nije došao slučajno.

Naime, pevačica potiče iz muzičke porodice. Majka Brana Todevska bila je prvakinja Makedonske opere, a otac Tijane Dapčević bio je profesor na Muzičkoj akademiji u Skoplju.

Mirko Tabašević

 

Velko Todevski ostavio je veliki pečat u svojoj branši, a sada je njegova monografija ugledala svetlost dana, čime se Tijana odmah pohvalila na Instagramu.

Pročitajte Koja izgleda mlađe? Tijana Dapčević uslikana sa majkom, kao drugarice su (foto)

Otac Tijane Dapčević danas je njen najveći ponos

„Tata. Moj tata je car nad carevima. Čestitam ti, tajo moj, na promociji tvoje monografije koju je na magičan način napisala divna Nora Bajrami.

Tata je car jer je uspeo da okupi studente iz njegove klase koji su odavno diplomirali (neki su sada profesori na FMU) i svirao je sa njima mini-koncert gde su svi koji su bili prisutni imali privilegiju da sa uživanjem prate njihovo muziciranje, a i priču o tatinom stvaralaštvu koje traje već više od pedeset godina!
Volim te tata.

Ja sam ponosna ćerka! Zahvalna sam tebi i mami što ste me naučili da živim muziku svim svojim bićem“, reči su koje je Tijana uputila ocu na društvenoj mreži Instagram, posle čega su usledile brojne čestitke, a verujemo i slavlje u domu Todevskih.

Komentari. (0)

Loading