Bogdan Diklić

Znate je iz omiljenih serija: Ova poznata dama je bivša supruga Bogdana Diklića

Autor:

26.11.2023 17:25

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Bivša supruga Bogdana Diklića završila je FDU, a evo u kojim ostvarenjima ste je gledali



Legendarni glumac Bogdan Diklić može se pohvaliti zavidnom karijerom sa 150 uloga na velikom platnu.
Dramski umetnik ne voli da govori o privatnom životu, ali poznato je da je bio u braku sa 22 godine mlađom Dijanom Marojević, koja mu je rodila ćerku Sofiju.

Bivša supruga Bogdana Diklića sa glumcem se upoznala dok je studirala na Fakultetu dramskih umetnosti, a zajedno su sarađivali na više projekata, na primer na filmu "Lajanje na zvezde" i "Četvrti čovek".

Sudbonosno "da" izgovorili su 2009. godine, a ubrzo su postali roditelji ćerke Sofije koja danas ima dvadeset godina.

- Nisam znao šta mi se dogodilo kad se Sofijica rodila. Odmah sam je zavoleo. Ja sam bio samotnjak, to je meni bio prvi brak, sa 47 godina sam se oženio. I onda shvatite da niste centar sveta, da bezuslovno volite - izjavio je svojevremeno Bogdan.

Pročitajte Zatvoren u kući - Bogdan Diklić ništa ne prepušta slučaju

Kako je istakao, Sofija je lepotu povukla na majku.

- Dosta je povukla po ženinoj liniji. Bogu hvala, po ženi lepotu, a po mojoj liniji, moja pokojna majka Sofija bilaje  jako duhovita. Naše dete Sofija je strašno duhovito dete - rekao je glumac.

Nažalost, brak Bogdana Diklića i Dijane Marojević okončao se 2015. godine, ali su posle razvoda ostali u prijateljskim odnosima.

Bivša supuga Bogdana Diklića  rođena je 7. novembra 1975. godine u Nikšiću. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1997. godine, u klasi profesora Milenka Maričića kao najbolji student generacije i nagrađena je kao najbolji student dikcije.

Poznata je po ulozi u filmu "Lajanje na zvezde“ 1998. godine, zapaženu ulogu imala je u seriji "Neki novi klinci" u kojoj je tumačila Mirjanu, zatim u pomenutom filmu "Četvrti čovek“, seriji "Dug moru“ 2021, u seriji "Vreme zla“ igra profesorku Rajnu, a u seriji "Nečista krv“ ušla je u kožu lika Zore.

 

Komentari. (0)

Loading