Berguzar i Halit

Pričalo se da je vara sa Merjem Uzerli... Berguzar nije ostala dužna Halitu

Autor:

01.11.2023 18:50

Foto:

Foto:

Brak Berguzar Korel i Halita Ergenča traje više od deceniju, sada svi pričaju o trzavicama



Jedan od najpoznatijih turskih glumaca Halit Ergenč, tokom karijere stekao je reputaciju velikog zavodnika. Trenutno je u braku sa Berguzar Korel, a način na koji ju je zaveo šokirao je mnoge.

Naime, Halit je čekao dete u prvom braku sa 13 godina mlađom Gizem Sojsaldi, a potom se na jednom snimanju zaljubio u Berguzar Korel. Ona je tada imala samo 23 godine i odlučila je da napusti dečka zbog 12 godina starijeg glumca.

S druge strane, Halit je napustio trudnu suprugu, koja je zbog toga odlučila da ne zadrži njihovu bebu. Nakon toga glumac je sa svojom sadašnjom suprugom nastavio ljubavnu priču, a brak Berguzar Korel i Halita Ergenč i dan-danas traje.

Instagram

 

Međutim, ni u njihovom braku nije sve tako savršeno.

Tokom snimanja serije „Sulejman Veličanstveni” počelo je da se šuška o Halitovoj navodnoj aferi sa glumicom koja je igrala Hurem, Merjem Uzerli, piše Story.hr.

Pročitajte Brak Berguzar Korel i Halita Ergenča je savršen- Šeherezada podelila porodične fotografije, o ovome sve žene sanjaju 

Zbog tih glasina, Berguzar je počela da odlazi na Halitova snimanja kako bi ga proveravala, a potom su krenuli na bračne terapije.

Promo

 

Delovalo je kao da je sve u redu, budući da je par zajedno od 2010. godine i da su dobili troje dece, a razvod se više ne pominje.

No, turski mediji sada su počeli da spekulišu o tajnoj simpatiji Berguzar Korel, kao i da je veoma bliska sa kolegom sa snimanja nove serije.

Komentari. (0)

Loading