Nataša Bekvalac

Moram biti jaka i zdrava... Nataša Bekvalac progovorila o problemima u porodici

Autor:

30.10.2023 13:56

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Starija ćerka Nataše Bekvalac sa majkom ima odličan odnos, ali...



Nataša Bekvalac uživa u ženskoj komuni s naslednicama Hanom i Katjom, međutim, kako devojčice rastu, tako i roditeljske brige postaju sve veće.

„Novosadska barbika” poznata je kao neko ko uvek govori transparentno za medije, te je nedavno otkrila da je u njihovom domu poslednjih meseci pravi haos. Naime, starija ćerka Nataše Bekvalac Hana je u pubertetu pa neretko s majkom dođe u sukob mišljenja.

Ata Images

 

Kako je razlika između dve mezimice jedanaest godina, pop pevačica prolazi kroz razne faze roditeljstva istovremeno. Ipak, ističe da joj teže pada Hanin pubertet u odnosu na Katjine vragolije koje svakodnevno pravi.

– To nisu bubice, to su skandali! Doslovno. Svaka mama tinejdžerke znaće o čemu pričam, to je preživljavanje dan po dan, nema recepta i nikad nije mirno.

Starija ćerka Nataše Bekvalac sa majkom gaji drugarski odnos, ali...

Uvek kada se smiri, znam da dolazi novi talas ludila. Tako da, moram biti prespremna, jako zdrava i beskrajno jaka u srcu i glavi.

Instagram

 

Govoreći o dvema devojkama koje su joj centar sveta, muzička zvezda otkrila je kakve sličnosti imaju Hana i Katja, kao i da starija ćerka Nataše Bekvalac čuva mlađu sestru kao malo vode na dlanu.

Pročitajte Posle duže vremena odlučila se na promenu - Nataša Bekvalac sa ovom frizurom izgleda 15 godina mlađe

 

– Potpuno su drugačije... Naravno, postoji temperament i karakter koji je sličan, ali sve ono što je palilo kod Hane, nema veze s Katjom.

Roditeljstvo mi je donelo potpuno novu vrstu energije i angažovanja koje sam morala da uradim – kazala je pevačica za televiziju „Una”.

Komentari. (0)

Loading