Milan i Snežana Borjan

Kada čujete priču Milana i Snežane Borjan, shvatićete da je u ljubavi sve moguće

Autor:

22.10.2023 20:01

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Ljubavna priča Milana i Snežane Borjan je nestvarna



Milan i Snežana Borjan važe za jedan od najskladnijih bračnih parova na javnoj sceni. 

Nekadašnji kapiten i golman „Crvene zvezde” ženu svog života upoznao je 2015. godine, a najzanimljivije je kako je počela ljubavna priča Milana i Snežane Borjan.

Instagram

 

U to vreme, zgodna plavuša bila je direktorka marketinga FK „Partizan” i ne sluteći da će se zaljubiti u ljutog suparnika njenog rođenog brata. 

Kako je Snežana jednom istakla, u njenoj kući Borjan je bio omražen čovek jer je njenog rođenog brata smenio u "Radničkom" iz Niša.

Pročitajte Oglasila se Snežana Borjan - Potresna priča iz Instituta za majku i dete

A ona, želeći da bratu napravi rođendansko iznenađenje u koje je trebalo da budu uključeni njegovi saigrači, poslala je poruku koja joj je promenila život.

Ata Images

 

Umesto poruke greškom je poslala „napućenu” fotografiju koju je golman sa nevericom primio. Kako je istakao, iako mu se odmah dopala, iz poštovanja prema kolegi, a njenom bratu, nije želeo ništa da započinje. Međutim, emocije su učinile svoje pa su svega godinu dana kasnije stali na ludi kamen.

Ljubavna priča Milana i Snežane Borjan odlična je za filmski scenario

- Najteže je bilo priznati njenom bratu da smo zajedno. Kada sam mu rekao, deknuo mi je šamar, a onda smo popili po viski i sve je bilo okej.

Pitao me je samo: ‘Je l’ si ti normalan, ona je teška osoba, šta ćeš sa njom’, ja sam samo rekao da hoću da rizikujem - ispričao je Borjan u jednoj domaćoj emisiji.

Luka Šarac

 

- Sedeli smo na pumpi i pričali. Osećao sam veliku želju da je poljubim i mislim da je i ona želela isto, ali nismo znali kako to da realizujemo.

Pitao sam je da li ima veštačke trepavice, odgovorila je da nema. Iskoristio sam priliku da joj kažem da laže i dok je ona tvrdila suprotno, tražio sam da zažmuri. Tada sam je poljubio - ispričao je svojevremeno za naš magazin Milan Borjan, dok je Snežana priznala da je bila zatečena.

Pročitajte Milan i Snežana Borjan - Prvi poljubac se desio na pumpi

- Očigledno je da tada nisam znala za tu foru. On je mlađi od mene, tako da se poneo u skladu sa novim trendom i žargonom.

Ljubavna priča Milana i Snežane Borjan zaokružena je kada je kao kruna njihovog odnosa na svet stigao naslednik Filip.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

 

Danas uživaju u harmoničnoj zajednici, iako su poslednjih nekoliko meseci razdvojeni zbog golmanovog novog angažmana u Slovačkoj.

Komentari. (0)

Loading