Jelena i Dario

Njemu je rekla da: Ko je misteriozni muškarac za kojeg se udaje Jelena Gavrilović

Autor:

19.10.2023 21:59

Foto:

Foto:

Verenik Jelene Gavrilović ne voli da se eksponira u medijima



Jelena Gavrilović uskoro staje na „ludi kamen”, a nakon što se pohvalila vešću da je zaprošena, javnost je postala znatiželjna da sazna ko je njen verenik?

Verenik Jelene Gavrilović zove se Dario, sa glumicom je u vezi dugi niz godina, i ne voli da se eksponira u javnosti. Lepa glumica prilično dozirano objavljuje fotografije sa svojim izabranikom, ali sliku vereničkog prstena nije odolela da ne podeli.

Instagram

 

„Rekla sam ‘da’”, kratko je napisala glumica, dok je verenički prsten sijao na ruci.

Zvezda serija „Istine i laži” i „Od jutra do sutra” uživa u ljubavi sa zgodnim Dariom od 2018. godine.

Verenik Jelene Gavrilović i lepa glumica već dugo žive zajedno u luksuznom stanu u Beogradu na vodi.

Pročitajte Bila je zakleta plavuša - Transformacija Jelene Gavrilović šokirala fanove

– Zajednički život je veliki test, brak je samo parče papira, ne može da ti odredi koga ćeš da voliš. Zajednički život ti nekako otkrije koliko ti neko odgovara ili ne odgovara, to je pravi test – izjavila je Jelena svojevremeno i istakla da voli njihove zajedničke trenutke.

Instagram

 

Dario nije poznata ličnost i ne voli da se eksponira u javnosti, a njegovu želju Jelena poštuje od samog početka njihove veze. Iako se ne pojavljuje sa njom na javnim događajima, verenik Jelene Gavrilović njena je najveća podrška.

Pročitajte Mlada sa hit frizurom, mladoženjin stajling nezaboravan - Fotografija sa venčanja Slobode i Vojina

– On ne želi da se eksponira medijski, nije momak koji se bavi ovim poslom. Koliko god da bih ja nekada i možda želela da on bude tu, a biće prilike, naravno, njemu je komotnije da bude sa strane. Kada je takva situacija, onda partner mora to da poštuje – otkrila je Jelena jednom prilikom.

Ipak, glumica s vremena na vreme na svom Instagramu podeli njihovu zajedničku fotografiju, a o tome koliko su zaljubljeni, najbolje svedoče njihovi osmesi.

Instagram

 

– Volim ga iako smo različiti – napisala je jednom Jelena na svom Instagram nalogu, a o tome koliku joj snagu i vetar u leđa daje ova ljubav, Jelena je govorila početkom 2021.

– Ne postoji sila jača od ljubavi, ne postoji ništa što ljubav ne može da pobedi. Srećna sam i zahvalna što sam voljena i što volim i što se nijednog trenutka nisam osetila ugroženo jer znam da uvek imam podršku i to je snaga koja me pokreće – istakla je glumica.

Komentari. (1)

Loading
Sofi

20.10.2023 10:47

Lep, mladji, nepotrosen. A ona neugodno antipaticna.