Milica Pavlović

Milica Pavlović se načisto slomila, kroz suze priznala: Ležao je u bolnici, čuo me i samo raširio ruke...

Autor:

05.10.2023 11:00

Foto:

Foto:

Bolna ispovest Milice Pavlović rasplakala naciju



Milica Pavlović je za samo godinu i po dana ostala bez deke Vladimira i bake Rade koji su bili njen najveći oslonac u životu. 

Prilikom gostovanja u emisiji „Na terapiji” slavna pevačica osvrnula se na najveći gubitak, a ispovest Milice Pavlović rasplakala je naciju. 

Mina Dishlenkovich

 

- Kada sam počela da se ovim poslom bavim veoma aktivno, verujte mi da sam znala da odem samo na jedno veče, da dva sata provedem sa njima i da se vratim za Beograd.

Pročitajte Srce mi se raspada i krvari - Slomljena pevačica saopštila tužnu vest

- Snaga koju su mi to dvoje ljudi davali je takva da sam mogla da pomerim svet ispred sebe.

Kada mislim da nešto ne mogu, setim se koliko su svega u mene uložili, podigem glavu i stvarno onako čistog srca i poštenjem idem kroz život i u ovaj posao - ovim rečima počinje ispovest Milice Pavlović.

Kada se Vladimir razboleo, Milica je sve vreme bila uz njegovu postelju. Poslednji trenuci provedeni u bolničkoj sobi ostaće joj zauvek urezani u sećanje, a njegova smrt je večita rana na njenom srcu.

- Poslednje noći života i deke i bake bila sam sa njima, uz njihovu postelju. Nisam želela da odu na onaj svet a da ne vide da se borim za njih do kraja. Baš sam to teško podnela, nisam još prebolela, ali sam prihvatila.

Pročitajte Stalno neka iskušenja - Ne može da im odoli

- I dan-danas u bolnici prepričavaju scenu mog opraštanja sa dedom. Iskreno, bilo je strašno, ja sam prvi put videla osobu sa zamućenim pogledom, nikada se ranije nisam susrela sa tim.

Ma koliko godina da je on imao, to je neko vaš, sećam se da su u hodniku plakali i lekar i sestre. On je čuo mene i raširio ruke. Jao, mislila sam da ću tada umreti.

- Samo sam legla na njegove grudi i onda me je lekar molio da izađem i rekla sam mu samo ono iza čega stojim i dan-danas: "Hvala ti, deda, za sve što si uradio za mene, hvala što si se borio, zapamtiće svi tvoju Milicu kao unuku Vladimira Pavlovića i Rade Pavlović

Nikada vas neću obrukati i nikada vas neću razočarati i tek ćemo velike stvari stvarati zajedno jer ja znam da su oni tu - ispričala je pevačica sa suzama u očima.

Komentari. (0)

Loading