Luka Raco

Hemija se primeti na prvi pogled: Luka Raco konačno uslikan sa novom devojkom, baš su par (foto)

Autor:

29.09.2023 11:15

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Luka Raco sa novom devojkom pojavio se u javnosti, sreća isijava iz njih



Luka Raco važi za jednog od najvećih zavodnika među mlađim glumcima. O privatnom životu retko kad govori, pa tako dugo se nije znalo da je njegovo srce osvojila koleginica sa kojom igra u seriji "Igra sudbine".

U pitanju je mlada dramska umetnica, Nina Mrđa koja se proslavila igrajući u pomenutoj seriji Lenku. Emocije su planule na zajedničkim snimanjima, a lepe vesti nisu želeli da kriju od kolega te su veoma brzo uplovili u emotivnu vezu. Teške su prilike da se Luka Raco sa devojkom uhvati zajedno na nekom prestoničkom događaju, ali bilo je nekoliko prilika gde su pretpostavljate, pobrali su sve komplimente.

Ata Images

 

 

Glumački par gde god da se pojavi, nikoga ne ostavi ravnodušnim. Osmesi su im rašireni od uva do uva, a svako ko ih je video kaže da se hemija i emocije koje su prisutne vide već na prvi pogled. Trude se da budu uvek besprekorno stilizovani, a jedno drugom najveća su podrška u profesionalnom smislu.

Njihove kolege posebno su srećne zbog ljubavi koja je planula, jer smtaraju da su Nina i Luka stvoreni jedno za drugo. Rad na zajedničkom projektu ih je dodatno zbližio, a po beogradskim kuloarima se šuška da će uskoro otpočeti zajednički život.

Luka Raco sa devojkom uživa u svakom novom danu

Nakon nekoliko ljubavnih brodoloma čini se da je glumica unela u Lukin život baš ono što mu je bilo potrebno, mir, spokoj i razumevanje. Kada se za njihovu romansu saznalo, oni nisu želeli da se oglašavaju, ali da su emocije jake tvrdili su njima bliski izvori. 

- Luka i Nina su osetili međusobnu hemiju čim su se upoznali na prvom zajedničkom snimanju serije “Igra sudbine”. Prvo su krili to jedno od drugog, pustili su da sve ide spontano, jer su pre svega kolege i nisu želeli da brzopletim postupcima usled emocija pokvare poslovni odnos. Međutim, strasti i hemija među njima je samo rasla. Njihov flert je otišao korak dalje, pa se par odlučio da uplovi u vezu - pričao je tada dobro obavešteni izvor i dodao:

Ata Images

 

 

Pročitajte To je bio život - Posle 25 godina Luka Raco na istom mestu, uspomene naviru (foto)

- Srećne vesti nisu podelili odmah sa prijateljima i ostalim glumcima popularne serije. Želeli su da vide da li je to veza koja je kratkog daha ili nešto što će trajati na duže staze. Međutim, veza se sjajno razvijala. Jedno drugom čine život srećnijim, zadovoljnijim i ispunjenijim.

 

Komentari. (0)

Loading