Vlado Georgiev

Večiti neženja pored nje se smirio: Ovako danas izgleda izabranica Vlada Georgieva

Autor:

30.09.2023 19:00

Foto:

Foto:

Evo kako danas izgleda izabranica Vlada Georgieva



Jedan od najvećih zavodnika na muzičkoj sceni, Vlado Georgiev već neko vreme uživa u ljubavi, a mnogi se pitaju kako danas izgleda žena koja je osvojila njegovo srce.

Izabranica Vlada Georgijeva zove se Milica Samardžija,  a njihova veza počela je na snimanju spota za pesmu "Iskreno", mada je pevač od javnosti na sve načine pokušavao da sakrije romansu.

ATA Images

 

Petanest godina mlađa Milica, pevaču je rodila dve ćerke: Sofiju i Elenu. Par je prvi put uslikan zajedno tokom leta 2014. godine u Crnoj Gori u njegovom rodnom Herceg Novom. Međutim, Milica i Vlado ubrzo su raskinuli.

Nekoliko meseci kasnije, po povratku u Beograd odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu, tako da se "večiti neženja" koji je godinama izbegavao da stane na ludi kamen, ipak se posle mnogo vremena skrasio.

Pročitajte Vlado Georgiev za dlaku izbegao saobraćajnu nesreću, on mu je večeras spasao život

Vlado Georgiev za svoj 40. rođendan napravio je opštu pometnju kada je zajedno sa Milicom organizovao lažno venčanje. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran u Košutnjaku a goste je dočeo slavljenik sa devojkom i matičarka.

Rajko Ristić/Svet

 

Međutim, kada je matičarka pitala Vlada i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli “ne”.

Potom je u javnosti odjeknula vest da će Barba postati otac, a javnost je prvi put videla trudnu izabranicu Vlada Georgieva na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu. Rođenje ćerke slavio je tri dana, a ubrzo je usledilo tajno krštenje u jednoj crkvi nadomak Beograda.

Komentari. (0)

Loading