Miloš i Tijana

Miloš Timotijević postao otac: Ko je 15 godina mlađa lepotica koja mu je rodila bebu?

Autor:

27.09.2023 09:53

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Miloš Timotijević postao otac, prenose domaći mediji



Miloš Timotijević postao otac, odjeknulo je u domaćim medijima. Supruga Tijana Simić sa kojom je u braku od prošle godine, na svet je donela dečaka, a srećne vesti podelili su samo sa najbližima, prenosi Alo.

Inače, glumcu je ovo drugi brak. Pre sadašnje supruge bio je 13 godina u braku sa Dunjom, od koje se razveo prošle godine.

Dalibor Danilović

 

Miloš i Tijana na ludi kamen stali su prošlog oktobra posle samo 40 dana veze. Glumac je iznenadio javnost kada je na svom Instagramu objavio fotografiju burme, a ubrzo potom pojavile su se i fotografije sa venčanja.

Pročitajte 30 godina mature - Nećete verovati sa kim je Miloš Timotijević išao u srednju školu (foto)

Miloševa druga supruga mlađa je od njega 15 godina i ćerka je bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je duži niz godina igrao u Portugalu za njihove poznate fudbalske klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a po završetku profesionalne karijere postao je uspešan fudbalski agent. 

Instagram

 

Supruga Miloša Timotijevića je zbog očeve karijere kao mala otišla u Portugal. Tamo je provela nekoliko godina, a onda je pred kraj osnovne škole došla u Beograd.

U Beogradu je završila srednju školu, a radila je i u srpskoj kući fudbala. Pre nekoliko godina ponovo se vratila u Portugal, za koji je izuzetno vezana.

Instagram

 

Glumac se sa sadašnjom suprugom upoznao preko njene drugarice iz detinjstva, i već na prvi pogled su znali da su jedno za drugo, a sada kao kruna njihove ljubavi stiže vest da je Miloš Timotijević postao otac.

Čestitamo!

Komentari. (1)

Loading
Rade

28.09.2023 07:57

Njegova karijera je krenula uzlaznom putanjom zahvaljujući prvoj ženi a njegov novčanik je pozelenio kada su ga prijatelji upoznali sa mladom i bogatom naslednicom, 🤑🥰🤑💔🤑🤕🤑🎭🤑