Miloš Timotijević

Neka gori sve: Oženio se jedan od najpoželjnijih srpskih glumaca

Autor:

24.10.2022 19:00

Foto:

Foto:

Venčanje glumca Miloša Timotijevića iznenadilo sve



Jedan od najpoznatijih i najangažovanijih srpskih glumaca Miloš Timotijević po drugi put je "stao na ludi kamen" i zavetovao se na večnu ljubav svojoj izabranici Tijani. Par je odlučio da izgovori "sudbonosno da" nakon nešto više od mesec dana zabavljanja, jer su za to vreme shvatili da su jedno za drugo. Glumčeva izabranica je Tijana Simić koja živi u Portugalu, a vest da se glumac oženio iznenadila je sve. Timotijević je vest o svadbi podelio sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram jednostavnom objavom na kojoj pozira sa burmom dok je u opisu napisao da je "Zauzet", dok su se u nastavku nizali komentari i čestitke kolega, kao što su Milan Marić, Milica Pavlović, Jelisaveta Orašanin, Kalina Kovačević, Milena Vasić i mnogih drugi, čestitkama: "Čestitam", "Oleee", "Čestitke! Neka je sa srećom. Dok su se neke pripradnice lepšeg pola rastužile kada su videle ovu obajvu, ostavljajući u komentarima: "Ovom slikom si uništio maštu 90% devojaka", "U meni jesen caruje" i druge.

Instagram screenshot @milosdtimotijevicofficial

 

 

 

Pročitajte Šta mu se desilo - Poznati glumac na nosilima

 

 

Na društvenim mrežama su se pojavile i prve fotografoije sa venčanja, na kojima se vidi da je mladoženja za ovu priliku poneo klasično crno odelo sa belom košuljom, dok je mlada blistala u jednostavnoj, dugačkoj bež haljini sa otvorenim leđima koja je naglašavala njenu figuru, dok je mladence krasio osmeh i lepo raspoloženje. Jedan od zvanica i gostiju je bio i Milošev kolega i prijatelj, glumac Milan Marić koji je svojim prisustvom uveličao slavlje mladencima.

Instagram screenshot @deethebee

 

 

Miloš Timotijević je pre nego što je uplovio u brak sa Tijanom, bio godinama u skladnom braku sa u umetnicom Dunjom Galić. Iako se par nikada nije pojavljivao zajedno u javnosti, glumac je uvek isticao da mu njegova izabranica  predstavlja veliku podršku i vetra u leđa: "Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše", izjavio je svojevremeno poznati glumac.

Instagram screenshot @deethebee

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading