Jelena Tomašević

Gubitak oca je teško podnela, Jelena Tomašević otvorila dušu: Isplačem se u samoći, pokušavam da zacelim rane...

Autor:

26.09.2023 21:36

Foto:

Foto:

Otac Jelene Tomašević preminuo je pre nekoliko meseci, a njegova smrt slomila je čitavu porodicu



Pre nekoliko meseci otac Jelene Tomašević, Dragan, preminuo je u rodnoj kući u Kragujevcu. Tužne vesti pevačica je tada potvrdila putem svog Instagrama rečima koje kidaju dušu. 

- Dobri i lepi, moj tata! Već nekoliko dana ne mogu da poverujem da je ovo realnost... Da si otišao...

Znam da si sa anđelima, jer takvi dobri ljudi kao što si ti zasluže to kroz ovozemaljski život svojom plemenitošću i čestitošću - napisala je, između ostalog, Jelena.

Ivica Nikolić

 

Tokom gostovanja u jednoj emisiji supruga Ivana Bosiljčića osvrnula se na najteži period u životu, pa istakla da joj bude lakše tek kada se isplače i bol i tugu izbaci iz sebe.

Pročitajte Vidno mršavija - Jelena Tomašević prvi put u javnosti posle očeve smrti

- Nekada u samoći čovek se isplače i zaceli svoje rane. Tata je bio moja najveća podrška. On, moja majka i brat su išli na sve moje festivale.

Žao mi je što nikada ništa nije snimio, jer je jako lepo pevao, govorila sam mu da će jednog dana biti Zdravko Čolić, bio je jako lep i šarmantan.

Kad god bismo negde odlazili ja sam ga molila da nam peva i on je pevao za majku, brata i mene. Teško je, ne postoji osoba koja je spremna za odlazak roditelja. Držimo se zajedno majka, brat i ja. 

 

 

Prošli smo izuzetno težak period, nije dolazilo u obzir da se bilo šta radi, tu smo bili svi za njega. Tako da, eto, to su situacije koje moraju da se prevazilaze i prihvataju. - zaključila je.

Komentari. (0)

Loading