Jelena i Ivan

Slatke roditeljske muke: Jelena Tomašević strepi zbog ćerke, Ivan sve priznao

Autor:

01.09.2023 18:30

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića je kao anđeo, pevačica na velikim mukama



Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić venčali su se krajem avgusta 2011. godine u Gornjem Milanovcu, a godinu dana kasnije kao kruna velike ljubavi na svet je došla neodoljiva devojčica Nina.

Boško Karanović

 

Bračni partneri oduvek su se trudili da Nini obezbede željenu privatnost, pa su fotografije devojčice u javnosti prava retkost. 

Pročitajte Nakon što je ostavila Ivana Bosiljčića, Jelena Tomašević mu posvetila ovu svoju baladu

Ipak, pevačica nije odolela pa je na Instagramu podelila fotografiju zahvaljujući kojoj smo primetili da je ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića izrasla u prelepu devojku što roditeljima zadaje slatke muke. 

- Jelena više strepi za nju, definitivno! Mi smo stvarno imali sreće da imamo pitom odnos sa detetom. Nema potrebe za strepnjom, obično kažem Jeleni.

Instagram

 
 

Nina sada kreće u šesti razred. Ima dobro društvo u školi. Prija joj sistem, folklor, muzička škola.

Dopada mi se što ona voli da se vraća svom gradu, eto i sada posle mora... jako se raduje svemu - ispričao je Ivan u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Pročitajte Emocija kakva se retko sreće - Ćerka Jelene Tomašević ukrala svu pažnju na maminom koncertu

Jeleninu i Ivanovu ćerku osim iskonske lepote i lepog vaspitanja krase i brojni talenti, a glumac ističe da će prilikom odabira profesije Nina imati njegovu punu podršku. 

Boško Karanović

 

- Ako smo izdržali da je ne isforsiramo na folklor, nego pustili da sama to izabere, onda stvarno nema potrebe bilo šta raditi na tu temu. 

Izrazito je talentovana i za glumu i za pevanje, i mi ćemo je naravno podržati u svemu - zaključio je glumac sa velikim ponosom. 

Komentari. (0)

Loading