Hari i Megan

Ništa od razvoda: Ljubav Harija i Megan nikad jača, podelili srećne vesti

Autor:

09.08.2023 19:00

Foto:

Foto:

Princ Hari i Megan Markl obradovali fanove širom sveta, ovo su svi čekali



Život princa Harija i Megan Markl ne prestaje da intrigira javnost, a o njihovim poslovnim poduhvatima u proteklom periodu dosta se pričalo.

Chris Jackson/Getty Images

 

Neki projekti su bili uspešni, neki nisu, ali sada je vreme za nove.

Pročitajte Zajedno im više ne ide... Tužne vesti stižu iz Amerike, Megan i Hari odlučili da se razdvoje

Naime, kako piše magazin Vogue, osam meseci nakon što je objavljena dokumentarna serija o njihovom životu na Netfliksu, princ Hari i Megan snimaju novi film.

Princ Hari i Megan Markl rade na ekranizaciji filma po romanu Karli Fortun "Upoznaj me na jezeru“, objavila je autorka na Instagramu 7. avgusta. Projekat koji potpada pod unosan ugovor koji su potpisali Netfliks i kompanija Archevell Productions. Biće to prva Harijeva i Meganina adaptacija knjige.

Chris Jackson/Getty Images

 

Osam meseci nakon objavljivanja dokumentarne emisije o njihovom životu, dolazi izmišljena ljubavna priča koja se pojavila na sajtu za striming prošlog decembra.

Pročitajte Geni su čudo - Hari posle dugo vremena uslikan sa ćerkom, jednu stvar svi primetili, istorija se ponavlja

“Nikada nisam mislila da ću ovo objaviti, ali jesam i činim to sa mesta na kojem je sve počelo”, rekla je Karli.

„Oduševljena sam što mogu da potvrdim da se udružujem sa Netfliks i Archevell produkcijom  na adaptaciji Meet Me at the Lake. Ne mogu da zamislim savršenije partnerstvo. Pisanje ove knjige bio je ogroman lični izazov, a videti je prepoznatu na ovaj način je zaista neverovatno”, napisala je autorka Njujork Tajmsovog bestselera.

Chris Jackson/Getty Images

 

Megan i Hari su još 2020. potpisali višegodišnji ugovor sa Netfliksom o stvaranju filmova i serija u više žanrova: scenarističkih serija, dokumentarnih filmova, igranih i dečijih programa.

Pročitajte Obe strane su dale sve od sebe, ali nije išlo - Megan i Hari zvanično saopštili kraj

- Naš fokus će biti na stvaranju sadržaja koji informiše, ali i daje nadu. Kao roditeljima, pravljenje inspirativnog porodičnog programa je takođe važno za nas - izjavili su Hari i Megan.

Vest da princ Hari i Megan Markl snimaju film oduševila je njihove brojne obožavaoce širom sveta koji sa nestrpljenjem iščekuju finalni rezultat.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading