Saša Joksimović

Saša Joksimović obmanuo javnost, nemoguće da je istina, supruga Nevena u neverici: Zašto je to uradio?!

Autor:

19.07.2023 13:45

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Saša Joksimović pre samo nekoliko dana objavio je na svom profilu na Instagramu da se razvodi



Glumac Saša Joksimović pre nekoliko dana šokirao je javnost kada je na svom profilu na Instagramu napisao da se, posle dve decenije ljubavi, razvodi od supruge Nevene

- Obaveštavam sve, Nevena i ja više nismo zajedno. Svako svojim afinitetima i dosta je bilo. Budi najbolja mama našem Iliji, a neću ni ja biti loš tata. No comment - glasila je objava glumaca.

Boško Karanović

 

Saša Joksimović posle punih pet dana oglasio se ponovo i rekao da je sve bila samo šala.

- Desilo se to da se napravila priča o razvodu preko "Instagrama". Malo je glupo na taj način okončati život koji je trajao 22 godine.

Pročitajte Konačno je sve jasno - Majka Željka Joksimovića nije prisustvovala crkvenom venčanju sina, razlog je samo jedan (foto)

Kad se posvađamo ili sporečkamo, imamo internu šalu da kažemo: "Izvini se, inače sad stavljam na stori".

Moj telefon se razbio i ta objava je "visila" dva sata bez preke potrebe - rekao je on, i na pitanje da li je taj potez bio ishitren i plod nesporazuma, on je kratko za Blic odgovorio "Da".

Ata Images

 

Saša je otkrio kako je njegova supruga reagovala kada je videla u medijima da se proširila priča o njihovom razvodu.

- Još više se iznervirala. Mislim da joj je preseo odmor - rekao je on, i otkrio gde su bili kada je njegov potez naveo sve da pomisle da se razvode:

- Da je bila ovde, verovatno se ne bi ni desilo. Mi smo kulturan par da se na taj način "spuštamo". Zapravo, ja sam joj spremao jedno veliko iznenađenje i, nažalost, baš je iznenadio - nečim što se promenilo za 180 stepeni. Izvini, ljubo. Tako se zovemo. A "bu" je skraćenica od "bubavi" već 22 godine. Preraslo je u "bu" i "ljubo".

Boško Karanović

 

Nakon kajanja zbog objave o razilasku sa suprugom, Joksimović je rešio da se oglasi video snimkom, u kome demantuje da se razveo. Nakon izjave da je slagao, besomučno je psovao.

- Jao bože što mi je krivo što sam uznemirio javnost, svojim glupim izgovorom. Jesam vas razočarao? Jeste li mislili da jesam, a sad kao nisam?

Pa me mrzite još više. 

Pročitajte Razvodi se Saša Joksimović! Putem Instagrama se obratio supruzi - Budi najbolja mama našem Iliji, a ja ću...

Ako se budem razvodio od žene sigurno to neću preko Instagrama to da radim. Sve vas voli Oli, uživajte u danu - poručio je on pratiocima.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading