Nemanja i Anastasija

Gudelj se načisto slomio posle utakmice, Anastasija grca u suzama: Prvo Dragiša, pa beba, a sad ovo... (video)

Autor:

01.06.2023 10:36

Foto:

Foto:

Suze Nemanje Gudelja rasplakale naciju



Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su pre nekoliko dana, nažalost, izgubili bebu.

Srpski reprezentativac zahvalio se svima na podršci, dok je Cecina naslednica odlučila da na neko vreme ugasi društvene mreže. 

"Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Nažalost, sada imamo loše vesti, ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo.

Na našu veliku žalost, Anastasija i ja smo izgubli našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti. Hvala na razumevanju", napisao je fudbaler na svom Instagramu.

Instagram

 

Iako prolazi kroz jedan od najtežih perioda u životu, Gudelj je juče izašao na teren gde se lavovski borio za pobedu svog tima.

Pročitajte Nakon gubitka bebe Anastasija neutešna - Donela drastičnu odluku

Nakon što su fudbaleri Sevilje osvojili Ligu Evrope, Anastasijinog izabranika savladale su emocije, a suze Nemanje Gudelja rasplakale su naciju.

- Najduža utakmica i jedna od najtežih koje sam odigrao, zbog toga je proslava bila posebna, pogotovo meni. Imao sam teških nekoliko dana sa porodicom. Cele godine se dešavaju neke teške stvari.

Prvo sa Dragišom, sada sa bebom... Mislim da su posle utakmice suze same krenule, nisam mogao da ih kontrolišem. Mislim da će ovo sa mnom ići ceo život - izjavio je on. 

Photo by Maja Hitij Getty Images

 

Podršku sa tribina pružao mu je prijatelj Rašid, ali i sama Anastasija koja se potpuno slomila kada je videla uplakanog Nemanju. 

"Posle svega što se desilo ove godine, ovako treba da bude, hvala Bogu", napisao je Rašid.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading