Jelena Karleuša

Jelenine reči odzvanjaju: Prerano si zaspala... Borila si se kao i mnoge žene u Srbiji sama, bez zaštite, pomoći, podrške, para

Autor:

18.05.2023 16:45

Foto:

Foto:

Sahranjena Lana Toković, Karleuša joj uputila poslednju poruku, reči gađaju pravo u srce



Iznenada u 57. godini pre samo nekoliko dana preminula je Lana Toković. Prijatelji i rodbina ispratili su je danas na večni počinak na Novom groblju u Beogradu. 

Lana je kremirana, a urna će naknadno biti položena u Aleji sazlužnih građana, pored njenih prijatelja.

ATA Images

 

Brojne javne ličnosti oprostile su se od pevačice i vrsnog muzičara, a među njima i Jelena Karleuša

- Danas kada se sahranjuje Lana Toković, nije ni bitno znate li ko je ona, da li znate njene pesme ili ne. Ona je bila žena. Borila se kao i mnoge žene u Srbiji - sama. Bez zaštite, bez pomoći, podrške, para...

Pročitajte Uzrok smrti Lane Toković rasplakao javnost... Zar i ona?!

Ali uvek ponosno, nasmejano, da dušmani ne likuju. Priča života mnogih žena, Društvo je bilo okrutno, nju je nepravda bolela.

Gladna ljubavi, pažnje, kao i svaka žena. Takvim ženama, kada pružite ruku daju vam čitav svet. Takve žene ne očekuju ništa a zahvalne su do groba. U ovom našem društvu, okrutnom prema ženama, gde je žena ženi vuk, jedna lepa reč upućena ženi može da promeni čitav univerzum.

ATA Images

 

Molim vas, ovaj dan ima puno minuta, potreban je samo jedan, da jednoj ženi date lepu reč, podršku, pažnju, ruku. Volite žene, branite žene, poštujte žene. I svet će biti bolje mesto.

Počivaj u miru, Lana, u Aleji velikana gde si prerano zaspala. Saučešće porodici - napisala je Jelena i sigurni smo uspela da prodrma mnoge. 

Pročitajte 24. april pamtiće dok je živa - Osvanuo dan koji je zauvek promenio život Jelene Karleuše

Instagram printscreen

 

Kao dodatak ovom storiju Jelena je ubacila poruku preminule pevačice koja joj se zahvaljuje na podršci očigledno u trenutku kada joj je to bilo najpotrebnije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading