Maja Nikolić

Lepotu, hrabrost i upornost je nasledila od nje: Ovo je majka Maje Nikolić

Autor:

08.04.2023 12:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Majka Maje Nikolić, Stana Japundža, veliki je borac i žena zmaj



Jedna od najlepših srpskih voditeljki Maja Nikolić uspešna je i ostvarena i na profesionalnom i na privatnom planu. Sa suprugom, ekonomistom Aleksandrom Nikolićem u braku je više od dve decenije, i ima troje dece, ćerke Teu i Tiju i sina Darka, kojima su oboje posvećeni i privrženi roditelji. Mama Maje Nikolić, Stana Japundža joj je uvek bila najveći životni uzor.

Odrasla je u idiličnoj porodici u Sarajevu gde su rođene i Maja i njena sestra Željka. Da nije izbio rat, porodica se odatle nikad ne bi odselila. U Beogradu su dugo bili podstanari, ali je majka Stana uspela porodicu da održi na okupu. 

Pročitajte Prave ljubavi traju- Maja Nikolić retkom fotkom obeležila godišnjicu braka

Arhiva Hello!

 

- Moja majka je energična žena, kojoj osmeh niko nikada ne može da skine sa lica. Sve nas je izvukla iz teških situacija. Sačuvala je porodicu i zaista je stub familije. Kada smo došli u Beograd, uložila je nadljudski napor da moja sestra i ja imamo normalno detinjstvo, da se školujemo- otkrila je u jednom intervjuu.

Arhiva Hello!

 

Kad god govori o majci Maja ističe da je ona njen uzor i da joj se divi zbog hrabrosti. Tvrdi da je njena mama žena zmaj, u pravom smislu te reči, jer se uvek, čak i kada je bilo najgore, radovala svakom novom danu. Stana je danas posvećena baka unucima koje su joj podarile Maja i Željka. 

Arhiva Hello!

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading