Prave ljubavi traju: Maja Nikolić retkom fotkom obeležila godišnjicu braka

Autor:

20.10.2021 14:47

Foto:

Foto:

Novinarku Maju Nikolić već dve decenije svakodnevno pratimo na televizijskim ekranima, ali ona je i pored toga uspela da zadrži svoj život podalje od očiju javnosti. Ipak, na društvenim mrežama sa pratiocima ponekad podeli momente svoje privatnosti, pa je tako specijalnim povodom objavila fotografiju sa svojim emotivnim partnerom



Njihove emocije iste su kao prvog dana. A Voditeljkino srce još od 1998. godine pripada njemu - ekonomisti Aleksandru Nikoliću, dok njihovu idiličnu porodičnu zajednicu ulepšavaju i njihovo troje dece - ćerke Tea i Tija, kao i sin Darko.

Pročitajte i Maja Nikolić pokazala celu porodicu: starija ćerka Tea je lepotica na mamu

Par se upoznao pre više od dve decenije, u avionu, na letu za Atinu, a konstataciju da se putovanja smatraju jednim od najefikasnijih sredstava za očuvanje romantike u braku, Maja je za Story jednom prilikom ovako prokomentarisala:

- Tada sam otišla u Atinu na poslovni put, a on je sedeo pored mene u avionu. Pet-šest dana proveli smo tamo zajedno, vratili smo se kao par i više nikada se nismo razdvajali - sa osmeh je svojevremeno ispričala Maja.

Pročitajte i Emotivna poruka Maje Nikolić kolegama: Hvala vam na punom srcu...

Posle samo nekoliko dana, Maja je znala da "im je pisano da ostanu zajedno“. Njihov brak je skladan, ali voditeljka ističe da ona i suprug Aleksandar uložili puno truda u svoj odnos. Ipak, presudno je to što neguju iste životne vrednosti: porodica im je oboma na prvom mestu.

A da je to recept koji funkcioniše, dokazuje i ova fotografija, koja je objavljena u čast devetnaestogodišnjice njihovog braka.

Pročitajte i Njoj godine ne mogu ništa - Prelepa voditeljka Maja Nikolić je sinonim za prirodnu lepotu!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading