Marija Kilibarda

Dom Marije Kilibarde san je svake moderne žene, kuhinja će vas posebno oduševiti (foto)

Autor:

09.03.2023 21:27

Foto:

Foto:

Dom Marije Kilibarde njena je oaza sreće, uredila ga je baš po svom ukusu



Ovih dana Marija Kilibarda nalazi se na velikoj prekretnici i novom poslovnom početku. Posle 12 godina dala je otkaz na Prva Tv i odlučila da svoju karijeru nastavi na Una televiziji gde će raditi svoju autorsku emisiju. 

Pročitajte Ipak se rastaju! Marija Kilibarda potvrdila odlazak - Sve je još uvek jako sveže

printscreen/Tv Prva

 

Kao i većina ljudi Marija mir i beg od poslovnih i brojnih drugih obaveza prolazi u svom ušuškanom domu u prelepom delu Beograda. Dom Marije Kilibarde opremljen je sa mnogo ljubavi, hedonistički i mladalački. Otkako je pre tri godine ponovo srećna u ljubavi, čest "gost" njenog privatnog raja upravo je partner Branislav Vučelić.

Instagram

 

U enterijeru dominiraju jednostavni i praktični komadi nameštaja, a udobna garnitura je kao stvorena za izležavanje na kraju radnog dana. Posebno pažnju privlači i zid sa crno-belim fotografijama kao i motivacionim porukama. 

Instagram

 

Marija je u svom domu napravila i kutak za čitanje, koji joj je i omiljeno mesto u stanu. Knjige obožava, o čemu svedoče brojne police ispunjene raznim naslovima, a u kutku za čitanje svoje mesto, tik uz prozor, našla je velika fotelja.

Pročitajte Snovi Marije Kilibarde postaju java, posle tri godine veze sreća je ogromna

Instagram

 

Iako se rado slika u modernoj beloj kuhinji, koju krase šarene pločice, reklo bi se da Marija češće praktikuje dostavu hrane nego što pribegava kuvanju.

Instagram

 

Instagram

 

Marija u svom stanu, u slobodno vreme, obožava da gosti bliske prijatelje, ali i da radi jogu, zbog koje očigledno ima savršenu liniju i važi za jednu od najzgodnijih TV lica. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading