Marija Kilibarda

Ipak se rastaju! Marija Kilibarda potvrdila odlazak: Sve je još uvek jako sveže

Autor:

07.03.2023 19:23

Foto: Jelena Jovanov

Foto: Jelena Jovanov

Odluka Marije Kilibarde širi se brzinom svetlosti, a popularna voditeljka sve je potvrdila



Marija Kilibarda odlučila je da posle punih 12 godina kaže kraj. Kako piše Blic popularna voditeljka dala je otkaz na Prvoj televiziji. Ove informacije Marija je odmah i potvrdila. 

- Iskreno, zatekli ste me jer je to još uvek jako sveže. 12 jako bitnih i lepih godina sam provela na Prvoj i iskustvo stečeno kroz sve te godine i 8 različitih emisija koje sam vodila je neprocenjivo. To je polovina mog profesionalnog života i tako veliki rastanci iziskuju ipak malo vremena, da bi se emocije slegle do kraja - rekla je ona za ovaj medij. 

Pročitajte Snovi Marije Kilibarde postaju java, posle tri godine veze sreća je ogromna

ATA Images

 

Mariju Kilibardu gledali smo u  emisiji "Žene", koju je vodila sa Irinom Vukotić, Ivanom Zarić, Majom Volk i Natašom Ristić. Poznata je i po televizijskom formatu "Tvoje Lice Zvuči Poznato", čiji je domaćin bila prve tri sezone, kao i u petoj sezoni.

Vodila je emisiju "Letnjih 150 minuta" sa Dejanom Pantelićem i Jovanom Vukojević i emisiju "150 minuta" sa Slavkom Beleslinom na Prvoj televiziji. Marija je veoma angažovana kao voditeljka, pa smo je gledali i u emsiji "Super Srbija".

Gde će Marija nastaviti svoju karijeru za sada nije poznato. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading