Anastasija Ražnatović

Ovo što ćete sada videti nije od treme! Anastasija: Živim sa tim zdravstvenim problemom jako dugo (video)

Autor:

04.12.2022 20:00

Foto:

Foto:

Zdravstveni problem Anastasije Ražnatović isplivao, pevačica odlučila da više ne ćuti



Uvek nasmejana, raspoložena za razgovor i druženje ćerka Cece Ražnatović čini se živi spokojno i srećno. Međutim, iako joj je samo 24 godine, Anastasija se hrabo bori sa zdravstvenim problemom o kojem više ne želi da ćuti. 

Pročitajte: Drama na aerodromu - Anastasija prošla kroz pravi pakao, Ceca u neverici šta ih je snašlo

Instagram

 

Prilikom nedavnog gostovanja kod Ognjena Amidžića u emisiji „Ami G Show“ mnogi su primetili da joj se tresu ruke, uvereni da je od treme, međutim, problem Anastasije Ražnatović je daleko ozbiljniji.

‒ Vidi koliko mi se tresu ruke, to je meni prirodno ‒ otkrila je ćerka Cece Ražnatović kada je učestvovala u zanimljivom zadatku sa cigaretom i papirnom trubicom. Pipav zadatak i krupan kadar kamere jasno su pokazali da Anastasija ima tremor ruku, sa kojim godinama živi. Voditelj je i sam prokomentarisao da je pomislio da je to od treme.

‒ Ma kakva trema. To je meni tako prirodno ‒ priznala je Anastasija.

Inače, drhtanje ruku obično se povezuje sa starenjem, ali se javlja i kod mlađih ljudi i, ako nije uzrokovan bolešću, naziva se fiziološki ili esencijalni tremor. Može biti pojačano stresom, ali i kofeinom ili nekim lekovima, a lekari upozoravaju da tokom života može da se pogorša.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading