I to se dešava

Izmena u zadnji čas: Ko će nastupiti sa Konstraktom na Evrosongu

Autor:

02.05.2022 13:30

Foto:

Foto:

Pred polazak na 66. Pesmu Evrovizije u Torino, jednu članicu tima naše predstavnice Konstrakte zamenila je televizijska voditeljka javnog servisa



Predstavnica Srbije na predstojećoj 66. Pesmi Evroviziji, Ana Đurić Konstrakta i delegacija naše zemlje otputovali su juče ujutru u Torino, ali je u zadnji čas došlo do izmene u našem timu. Delegacija Srbije u Italiji ima još jednog, novog člana, a reč je o voditeljki Kristini Radenković.

Pročitaj i - Konstrakta promenila koreografiju: Publika oduševljena i njenim novim izgledom

Kako pišu domaći mediji, s Anom će na evrovizijsku scenu izaći Milovan Bošković, Kosta Đuraković, Jovan Antić i Maja Ranđić, a iz privatnih razloga, jedna od članica hora naše ovogodišnje predstavnice morala je da otkaže učešće na festivalu. Pošto "umetnica mora biti zdrava", brzo je nađena zamena i naša delegacija za Evrosong ponovo je kompletna. 

ATA Images

 

Brzim reagovanjem odlučeno je da će dugogodišnja televizijska voditeljka i glumica Kristina Radenković biti deo srpskog evrovizijskog tima i ona se odmah našla sa našom delegacijom na Aerodromu Nikola Tesla i otputovala na Evrosong.

ATA Images

 

TV lice koje iza sebe ima veliko televizijsko iskustvo i voditeljka je kvizova “Slagalica” i “Stigni me ako znaš”, bila je voditeljka i domaćeg festivala “Pesma za Evroviziju 22”. Kristina je u jednom intervjuu otkrila da je fan Ane Đurić Konstrakte i da veruje da će naša predstavnica odlično proći na Evroviziji.

Ata Images

 

- Konstrakti predviđam visok plasman, njen sam fan i neizmerno mi je drago što ima priliku da sebe i svoju umetnost predstavi Evropi - rekla je voditeljka.

Evrosong zvanično počinje 10. maja. Prvo polufinalno veče biće održano 12. maja. Konstrakta nastupa druge polufinalne večeri, u četvrtak 12. maja, a veliko finale zakazano je za subotu, 16. maj.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading