Šokantno priznanje slavne pevačice: Ostala sam u drugom stanju nakon silovanja!

Autor:

21.05.2021 14:07

Foto:

Foto:

Ledi Gaga otkrila je u emisiji Opre Vinfri i princa Harija da je silovana u 19. godini, nakon čega je ostala u drugom stanju i doživela slom živaca.



Gostujući u emisiji Opre Vinfri i princa Harija "Me You Can't See", koja se emituje na Apple TV-u i bavi razgovorima o mentalnom zdravlju, Ledi Gaga otkrila je šokante delove iz svoje biografije. 

Pevačica je priznala da ju je u 19. godini silovao muzički producent, nakon čega je ostala u drugom stanju. 

Pool / Pool / Getty Images News via Guliver

 

Ime muzičkog producenta nije želela da otkrije. 

- Ne želim ikad više da se suočim sa tom osobom, izjavila je.

Pool / Pool / Getty Images News via Guliver

 

Gaga je prvi put progovorila o silovanju 2014. godine, gostujući u šouu di-džeja Hauarda Sterna.

- Bila sam bleda kopija sebe u tom trenutku, ispričala je, otkrivši da o tome ni sa kim nije govorila sedam godina i da nije znala kako da prihvati ono što joj se dogodilo: - Nisam znala kako da ne krivim sebe, da ne mislim da to nije moja krivica, izjavila je.

Pool / Pool / Getty Images News via Guliver

 

Pevačica je kod Opre i Harija govorila o posttraumatskom stresu nakon silovanja.

-Nikad se nisam suočila sa onim što mi se desilo, a onda sam odjednom počela da osećam neverovatan bol u celom telu koji je, verovatno, imitirao bolove koje sam imala nakon silovanja, ispričala je Gaga i dodala nove detalje: - Bila sam bolesna nedeljama. Kasnije sam shvatila da je u pitanju ista bol koju sam osećala u trenutku kad me je osoba koja me je silovala dovezla i izbacila napolje ispred kuće mojih roditelja jer sam povraćala i osećala se loše. Nakon toga, nisam išla u studio mesecima, rekla je.

Profimedia

 

Dve godine nakon što je doživela silovanje, Gaga je izbacila album “The Fame”, 2008. godine, i postala svetski priznata umetnica. Od tada je njena karijera išla samo uzlaznom putanjom. Osim što peva, danas i glumi. Posle filma “Zvezda je rođena”, za koji je nominovana za Oskara za najbolju žensku ulogu, igra u filmu Ridlija Skota “House of Gucci”.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading