Venčanje Megan Markl i princa Harija u znaku sećanja na princezu Dajanu

Autor:

04.01.2018 19:00

Foto:

Foto:



Venčanje princa Harija i američke glumice Megan Markl zakazano je za 19. maj, a ono što se pouzdano zna jeste da će se ceremonija odigrati u Kapeli Svetog Đorđa, u Palati Vindzor.


Potvrđeno je i da će Harijev brat, princ Vilijam, biti venčani kum, a ko će mladu ispratiti do oltara predmet je polemika ovih dana u svetskim medijima. Nezvanično, Megan je izrazila želju da je majka Dorija Ragland "preda" suprugu, a ne otac.

Објава коју дели Royales (@koenigshaeuser) дана 4. Јан 2018. у 5:04 PST


Izbor venčanice je takođe pod velom tajne, mada su javnost isplivale tri skice potencijalnih haljina za koje je zaslužna izraelska dizajnerka Inbal Dror, čije kreacije rado nosi muzička zvezda Bijonse.


Megan je od Harija dobila verenički prsten koji je napravljen od dijamanata koji su pripadali njegovoj majci, pokojnoj princezi Dajani.

A ako je verovati natpisima u britanskoj štampi, čini se da će ovo kraljevsko venčanje biti u znaku sećanja na omiljenu Dajanu...


Naime, govorka se da će mlada nositi čuvenu "Spenser tijaru" koju je pokojna princeza nosila na svom venčanju.


Da li će Megan odlučiti za nešto moderniju venčanicu ili pak klasičniji model uz koji bi se raskošna tijara slagala, ostaje da se vidi.

Ono što se pouzdano zna, jeste da je princ Hari izrazio želju da venčanje bude intimno i u krugu najbliže porodice i prijatelja...

Maja Gašić

Autor