Megan i Hari

Bežali od paparaca, automobili načisto slupani: Hari i Megan učesnici stravične nesreće, svet zanemeo

Autor:

17.05.2023 17:20

Foto: Photo by Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Matt Dunham - WPA Pool/Getty Images

Hari i Megan umalo nisu doživeli sudbinu njegove majke Dajane



Princ Hari i njegova supruga Megan Markl, kako prenose svetski mediji, bili su umešani u "skoro katastrofalnoj" jurnjavi automobila u kojoj su učestvovali paparaco fotografi, saopštio je danas portparol princa.

Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

 

- Ova nemilosrdna potera, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je višestrukim bliskim sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači na putu, pešaci i dva policajca njujorške policije - navodi se u saopštenju, prenose agencije.

Pročitajte Megan Markl toliko dobro sve uklapa da niko nije primetio da uvek nosi jednu te istu frizuru, razlog je ovo

Slike koje su se pojavile na društvenim mrežama prikazuju Harija, Megan i njenu majku Doriju Ragland u taksiju. Dodaje se da se incident dogodio nakon što su Hari i Megan prisustvovali jučerašnjoj ceremoniji dodele nagrada u Njujorku.

Princ Hari već duže vreme govori o svom besu zbog uticaja medija na smrt njegove majke princeze Dajane koja je poginula u saobraćajnoj nesreći dok je bežala od paparaca u Parizu, navodi britanska agencija.

Ono što je zanimljivo, je da je potpuno isti scenario bio i kod pogibije princeze Dajane, 1997. godine, kada je bežala od paparaca, zajedno sa svojim izabranikom Dodijem Al-Fajedom.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading