Odlazak mladog di-džeja šokirao je svet: Oglasila se Avićijeva porodica

Autor:

24.04.2018 11:35

Foto:

Foto:



Vest o smrti Aviciija, jednog od najpopularnijih svetskih di-džejeva, sve je šokirala. Skrhana porodica mladog muzičara odmah se uputila u Oman gde je di-džej pronađen mrtav, a tri dana nakon velike tragedije smogli su snage da se obrate njegovim najvećim fanovima.

Објава коју дели Avicii (@avicii) дана 13. Окт 2017. у 7:30 PDT

Smrt mladog di-džeja duboko potresla njegove kolege: “Tim Bergling je umro 2018, a Avići još 2016. godine”

Tim Bergling, poznatiji kao Avicii imao je samo 28 godina kada je preminuo u petak dok je boravio na odmoru u Omanu. Nakon što su čuli tužnu vest, obožavaoci širom sveta odali su mu počast. Zvona najviše crkve u Holandiji zvonila su u ritmu Aviciijevih hitova, a hiljade fanova okupilo se u Stokholmu gde su pevali i plesali uz njeegove najveće hitove.

Објава коју дели Avicii (@avicii) дана 21. Сеп 2017. у 6:44 PDT

Policija je utvrdila da nema nikakvih kriminalnih sumnji vezanih za Aviciijevu smrt, a shrvana porodica se oglasila tek u ponedjeljak, tri dana nakon što je jedan od najplaćenijih DJ-a na svetu, preminuo.

Објава коју дели Avicii (@avicii) дана 18. Авг 2017. у 11:42 PDT

Porodica se u saopštenju zahvalila njegovim obožavaocima koji su mu na divan način odali počast, ali i zamolili da se tokom ovog za njih teškog životnog razdoblja poštuje njihova privatnost.

“Posle smrti želim da me pamte po životu kojeg sam živeo, a ne novcu kojeg sam imao”: Poslednja fotografija slavnog di-džeja

-Zahvaljujemo vam na podršci i lepim rečima kojima nas obasipate kad je naš sin i brat u pitanju. Zahvalni smo svima koji su voleli Timovu muziku i koji su stvarali lepe uspomene uz njegove pesme. Hvala vam na svemu što činite kako bi mu odali počast. Hvala na javnim okupljanjima, crkvenim zvonima koja su zvonila u čast njemu. Hvala i za trenutke ćutnje širom sveta. Zahvalni smo i što ste poštovali našu želju kad je privatnost u pitanju. Nadamo se da će to tako i ostati - navodi se u saopštenju Berglingove porodice.

Uzrok Aviciijeve smrti još nije poznat.