Bojan Perić: Treća sezona "Vojne akademije" donosi nove i neuzvraćene ljubavi

Autor:

21.02.2017 09:24

Foto:

Foto:



Jedna od naših najgledanijih serija "Vojna akademija" doživela je treći nastavak koji će imati petnaest epizoda. Glumca Bojana Perića publika je zavolela kao Danijela Stošića, koji će u trećoj sezoni "Vojne akademije" novim kadetima i polaznicima akademije biti pretpostavljeni.

Kako je oduvek bio buntovnik i neko kome autoritet nije bilo moguće nametnuti, zanimljivo je  kako će se snaći u novoj ulozi.

- Zaista je čudno kada ja komandujem, odnosno kad komanduje lik koji tumačim. Stošić je oduvek bio neko ko se borio protiv autoriteta, a sada će morati taj isti da nametne nekim novim kadetima. Ipak, naši likovi su sada zreliji - kaže Bojan za "Blic" i otkriva da se raduje nastavku treće sezone.

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on Jun 12, 2016 at 2:48am PDT

Bojan Perić: Hoću da budem tata kao Nole

- Obožavam ovu seriju. Na neki način sam sazreo uz nju, dopada mi se priča i drago mi je što su mladi zavoleli naše likove. Uspeli smo da uradimo nešto drugačije - kaže Perić za "Blic".

Kako "Vojna akademija" nastavlja život i posle Stošićeve generacije, bilo je potrebno odabrati nove kadete koji će popularnoj seriji doneti nešto drugačije.


- Novi članovi ekipe su se odlično uklopili. Sa njima dolaze nove priče, nove sudbine i zapleti koji će zaintrigirati gledaoce. Biće tu novih ljubavi, neuzvraćenih ljubavi i mnogo iznenađenja. A mlade kolege su srećni što su postali deo serije i dali su sve od sebe -
kaže Bojan za "Blic".

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on Aug 5, 2016 at 6:28am PDT

Zvezda serije Vojna Akademija: Podrška supruga je nešto najvrednije što imam

Čini se da treća sezona, ipak neće biti poslednja

- Gledaoci će u trećoj sezoni imati priliku da vide četrnaest epizoda od sat vremena i poslednju, petnaestu, koja će trajati sedamdeset pet minuta. Želja svih nas je da se nastavi sa snimanjem i da bude urađena makar još jedna sezona, ali videćemo - kaže Bojan.

Komentari. (0)

Loading