Drugo dete u 45. godini

Iskrena Jelena Ćuruvija: Ćerka Marta mi pomaže u svemu

Autor:

04.05.2022 18:30

Foto:

Foto:

Kako su joj trudnoća i porođaj protekli besprekorno, glumica Jelena Ćuruvija, uz pomoć supruga i kolege Aleksandra Đurice i ćerke Marte, uživa u dvoipomesečnom sinu Iliji kojeg je donela na svet u 45. godini posle vantelesne oplodnje i kome je dala nesvakidašnji, šarmantni nadimak



Kad je 19. februara rodila Iliju, glumica Jelena Ćuruvija uverila se u istinitost teze da su majke veoma vezane za sinove. Posle vantelesne oplodnje, uz svesrdnu i konstantnu podršku supruga Aleksandra Đurice (52), takođe glumca, i sedmogodišnje ćerke Marte upustila se u neobično uzbudljivu pustolovinu trudnoće u 45. godini života. I nijednog trenutka nije dozvolila da joj se zebnja ušunja u svakodnevicu jer je znala da će ljubav i požrtvovanost biti nagrađeni.

Pročitajte i: Jelena Ćuruvija i Aleksandar Đurica otkrili pol bebe, a evo ko se najviše raduje prinovi

Jovanka Bojković

 

- Baš kao i tokom trudnoće sa Martom, nisam osećala nikakav strah pošto imam poteškoća samo sa začećem. Kod mene su u pitanju bili razni drugi problemi zbog kojih smo oba puta morali da idemo na vantelesnu oplodnju - kaže Jelena i nastavlja: - Izgleda da trudnoću dobro podnosim, što bi rekla moja doktorka, “muški”, a bila sam aktivna skoro do pred sam porođaj. Sve je dosta dobro i lagano prošlo. Mnogo vremena tokom trudničkog staža provodila sam napolju u Martinom društvu. Drugo dete rodila sam u 45. Kad sam zatrudnela, obratila sam pažnju i na trendove u svetu i shvatila da su neke moje holivudske koleginice dobile prvo ili drugo dete posle četrdesete godine. To očigledno više nije problem, granica se značajno pomerila.

Jovanka Bojković

 

Dolazak bebe nije mnogo promenio navike glumačkog bračnog para.

- Bojala sam se da će biti naporno, ali Ilija je baš dobra beba, lepo jede i spava, što je najvažnije. Lako smo se uklopili, a Marta mi pomaže u svemu, što nam je bila taktika i pre nego što se rodio. Pričala sam sa brojnim prijateljicama koje imaju dvoje dece i dale su mi razne savete kako da se izbegne ljubomora. Dete treba uključiti u sve aktivnosti oko bebe i to smo uradili još dok sam bila trudna, Marta je birala sve za bebu, od odeće do posteljine za krevetac i kadice za kupanje. Otkako smo izašli iz bolnice, aktivno učestvuje u Ilijinom odgajanju, kupamo ga zajedno, često ga i nahrani, šetamo. Beba i ja nemamo neko vreme samo za nas, Marta je stalno sa nama, da se ne bi osetila ugroženo. Lepo je prihvatila brata, a kako će proći drugi nalet ljubomore, kad Ilija napuni godinu dana i počne da traži punu pažnju roditelja, videćemo.

Ceo tekst pročitajte u novom broju Glorije!

 

 

 

 

 

 

Komentari. (0)

Loading