Ekskluzivno za Gloriju

Jelena Ćuruvija i Aleksandar Đurica otkrili pol bebe, a evo ko se najviše raduje prinovi

Autor:

28.09.2021 10:35

Foto:

Foto:

Glumački i bračni par Jelena Ćuruvija Đurica i Aleksandar Đurica dobiće dečaka u februaru 2022. godine, a novom članu porodice najviše se raduje kćerka Marta



Glumci Jelena Ćuruvija Đurica (45) i Aleksandar Đurica (52) čekaju drugo dete, saznaje Gloria. Dramska umetnica je u petom mesecu trudnoće i trebalo bi da početkom februara naredne godine na svet donese dečaka. Bračni par ima sedmogodišnju kćerku Martu, koja s nestrpljenjem iščekuje da dobije društvo.

Jelena i Aleksandar su živi dokaz da je moguće ostvariti se u ulozi roditelja u zrelim godinama, uprkos tome što oboje imaju veoma bogate i uspešne karijere. Kad je želja snažna, onda nema prepreke koja se ne može preskočiti. Kćerku Martu su dobili posle osam godina bračne zajednice. O tome nam je glumica govorila s neskrivenim ushićenjem.

Dalibor Danilovic

 

- Ona je moja prizma kroz koju sada gledam sve drugo što se dešava, a i život kao takav. Dala mi je svrhu. Koliko god da radim razne stvari u životu, tek s njom je sve dobilo smisao. I mada je ponekad naporno, kao uostalom sa svom decom, toliko je i ogromno uživanje. To je ljubav kakvu ne osećaš ni prema kome drugom. Marta je naše malo čudo kojem se radujemo svako jutro i svako veče - istakla je Jelena.

Spontano muvanje

Iako su se godinama poznavali iz viđenja, ponekad čak jedno drugom rekli “zdravo”, Jelena i Aleksandar su “pravo” upoznavanje doživeli tek kad su im se ukrstili profesionalni putevi.

- Zbližili smo se tokom rada u Somborskom narodnom pozorištu, uprkos činjenici što smo se viđali u prolazu na Fakultetu dramskih umetnosti u Novom Sadu - otkrila nam je Jelena i nastavila: - Oboje smo bili studenti Bore Draškovića, s tim da je Aleksandar bio na klasi ispred moje. Kada danas razmišljam o tom vremenu, shvatam da smo se prepoznali. Sve je išlo spontano, onako kako se prave ljubavi najčešće ušunjaju u život. U početku nisam bila svesna šta mi se događa. Osećala sam se lepo pored njega, šalili smo se, pričali o različitim temama, koje su ubrzo pokazale da imamo mnogo toga zajedničkog. I što je najlepše, sve se desilo samo od sebe.

Pročitajte i Jelena Ćuruvija Đurica: Odavno sam usvojila očev savet da je prirodna lepota najlepša

Dalibor Danilovic

 

Posle godinu dana zabavljanja odlučili su da se venčaju. Nijednog trenutka nisu posumnjali u svoj izbor. A da su bili u pravu, svedoči činjenica da su bezmalo petnaest godina u skladnom braku. Sin će samo upotpuniti idiličnu zajednicu dvoje dramskih umetnika.

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading