Glamur i nasleđe: Pogledajte u kakvom luksuzu je živela Verica Rakočević

Autor:

12.04.2022 14:30

Foto:

Foto:

U kakvom luksuzu od stana je živela Verica Rakočević



Naša poznata kreatorka Verica Rakočević pre odlaska na Avalu sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, živela je u luksuznom saloncu u centru Beograda.

Donosimo vam fotografije kako je izgledao njen stan od 130 kvadrata.

Pročitajte i: Bila je riba i po - Kako je Verica Rakočević izgledala kao maturantkinja

Marija Ćalić

 

Stan je uređen u klasičnom, tradicionalno, stilu koji odlikuje nameštaj od tamnog, lakiranog drveta sa reljefom ili rezbarijom. Kabast, glomazan nameštaj je zastupljen u tradicionalnom stilu, dok su zavese i draperije nezaobilazne.Tu su i uetnička dela, kao i detalji od metala u zlatnoj boji.

Pročitajte i: Stilske lekcije Verice Rakočević - Samo neka je u skladu sa vašom energijom

Marija Ćalić

- Kad sam ga kupila, sav je bio u pučini. U njemu je samo jedna soba bila u funkciji, jer su u njoj stanovala dva studenta. Sećam se kako je moj pokojni svekar zgranuto rekao: "Gospode, bože, ne mogu da verujem, ovo samo ti možeš da kupiš". Ali ja sam u tom trenutku videla kako moj dom treba da izgleda. Ne mogu da objasnim zbog čega volim salonske stanove. Živela sam u prosečnoj porodici u socrealističkom enterijeru, s plakarima i trosedima na rasklapanje, a o stilovima sam znala samo ono što sam naučila u gimnaziji - rekla je kreatorka u jednom intrvjuu za Gloriju.

Pročitajte i: On je njen ponos - Verica Rakočević pokazala unuka

Marija Ćalić

 

Marija Ćalić

 

Marija Ćalić

 

Marija Ćalić

 

Marija Ćalić

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading