Srećna porodica

Sekund do zagrljaja: Ivan Bosiljčić sa njegovim mezimicama na svetom mestu, povod je predivan

Autor:

17.01.2022 18:15

Foto:

Foto:

Ivan Bosiljčić porodicu izuzetno ceni i poštuje, zbog čega se trudi svaki slobodan trenutak da provodi sa suprugom i ćerkom.



Popularni glumac Ivan Bosiljčić (43) proslavio se van granica naše zemlje, zbog čega vrlo često boravi u inostranstvu. S obzirom na činjenicu da njegova supruga Jelena Tomašević i ćerka nisu konstantno s njim, glumac se trudi svaki slobodan trenutak da provede u njihovom društvu.

Ivan je putem svog Instagram profila objavio prelsatku fotografiju s njegovim mezimicama, koju je nazvao 'sekund do zagrljaja'. S obzirom da je nedavno proslavio rođendan, u okviru opisa pomenute fotografije Bosiljčić je otkrio da mu se rođendanska želja ispunila, nekoliko meseci pre samog rođendana.

Pročitajte i Ivan Bosiljčić puca od ponosa: Na četiri jezika je rekao ovo

- Pre par meseci sam sa mojim devojkama na putovanju po Rusiji posetio manastir Divjejevo u kome počivaju mošti Svetog Serafima. Ispunila mi se moja davnašnja rodjendanska želja - da ovde dodjemo zajedno! - napisao je između ostalog u opisu slike glumac.

Nije tajna da Ivan Bosiljčić porodicu i vreme provedeno sa najmilijima izuzetno poštuje i ceni, a povremene porodične fotografije koje objavi na svom Instagram profilu govori tome u prilog.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading