Moje cure su šokirane: Ivan Bosiljičić u avanturi s lepoticama

Autor:

20.10.2021 19:00

Foto:

Foto:

Ivan Bosiljčić u avanturi s svojim lepoticama - vozovi su tu samo da bi mogla da se vidi sva ta lepota.



Poznato je da je atraktivni glumac Ivan Bosiljčić izuzetno cenjen i poštovan i van granica naše zemlje. Šta više, slobodno možemo konstatovati da Ivan svoj život živi na relaciji Moskva - Beograd, s obzirom na činjenicu da mnogo vremena provodi u Rusiji, te u realizaciji projekata van granica naše zemlje.

Ovog puta odlučio je da sa sobom povede i svoju porodicu, kako bi mu pravili društvo, ali i videli sve znamenitosti prelepog grada kakav je Moskva. Možda deluje trivijalno, no jedan od najlepših prizora u pomenutom gradu jeste i neverovatno uređeni podzemni metro.

Pročitajte i Porodično na Crvenom trgu: Ivan Bosiljčić sa ćerkom i suprugom u šetnji

Baš tamo Bosiljčić je odveo svoje lepotice, suprugu Jelenu i kćerku kako bi im pokazao svu lepotu pomenute građevine. Neverovatan dizajn, te ekstravagantan projekat kakav je sasvim sigurno metro u Moskvi njegove lepotice ostavio je bez reči. Nemo su posmatrale nesvakidašnji prizor, Ivan je odlučio da ovaj događaj ovekoveči fotkom koju je i objavio na svom Instagram profilu.

- Moje cure su šokirane metroom u Moskvi, a ja svaki put kad idem kroz moskovski metro podsetim se koliko je to ekstravagantan projekat. Nekome je palo na pamet da umetnici i arhitekte ožive jalovi metro prostor ispod zemlje i naprave 'podzemne galerije' da bi ljudi koji tuda prolaze mogli da zastanu, da se zadive. Pa iako žure, barem će protrčati kroz lepotu. Moskovljani kažu da su metro vozovi tu ne zbog transporta, nego samo da bi mogla da se vidi sva ta lepota - reči su kojima je Ivan Bosiljčić opisao nesvakidašnji prizor.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading