Jelena Đukić ne prihvata etiketu udate žene: Već tri godine nismo zajedno

Autor:

05.02.2021 12:20

Foto:

Foto:



Gledamo je svake večeri kao služavku Višnju u seriji ,,Igra sudbine" gde osvaja srca svih. Za Jelenu Đukić prethodni period na poslovnom planu je ipak doneo samo uspehe, seriju koju gledaju milioni svakog dana, novo filmsko i serijsko ostvarenje ,,Vikend sa ćaletom" a u planu su joj i brojne nove predstave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Đukić (@motokulturica)


O njenom privatnom životu se malo zna, majka je osmogodišnje devojčice Divne, a mediji su kao bombastične vesti prenosili da je njen suprug, reditelj i tragač iz kviza ,,Potera", Milorad Milinković.

Jelena je dala intervju portalu ,,Nova.rs" gde se osvrnula na prethodnu godinu, poslovne uspehe koje niže i emotivni status. Kako je istakla u novom filmu gde glumi ženu kriminalca Kašike kojeg igra Nenad Jezdić nije joj bilo lako ,,ući u cipele" lika koji je potpuno dijametralno suprotan od nje.

Pročitajte i: Jelena Đukić i Milorad Milinković: Nećemo ćerki birati profesiju 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Đukić (@motokulturica)


,,Žena kriminalca koja nije poštovana ni malo, koja je samo možda jednom zasjala i vrlo brzo se ugasila, postala je žrtva u jednom odnosu. Nije ona to baš sve tako zamišljala, ali mislim da i nije puno mislila. Bitno joj je bilo da je pored opasnog momka sa ulice kome je rodila dete, i na taj način se integrisala u društvo i okruženje o kome je maštala." - rekla je glumica

Na pitanja o emotivnom životu i statusu koji se prethodnih godina promenio, popularna glumica je izjavila da sa bivšim suprugom ne živi već tri godine ali da su ostali u korektnim odnosima zbog ćerke kojoj se trude da pruže sve.

,,Milorad i ja nismo zajedno tri godine. Imamo dete o kome vodimo računa zajednički. Sporazumno i civilizovano smo se razišli i ostali smo u korektnim odnosima.Kada se prekine neki emotivni odnos – on je prekinut. Posle toga ljudi ostaju bliski jedino ako imaju nešto što ih veže, a u našem slučaju to je dete. Trudimo se da njoj bude dobro i da izraste u zdravu i stabilnu ličnost." 

Milorad Milinković i Jelena Đukić, foto: Jelena Jovanov

S obzirom da joj je bivši partner u istim poslovnim vodama, Jelena ne bi imala ništa protiv da sarađuju ali se time ne opterećuje i kako sama kaže, raduje se novim snimanjima serije ,,Igra sudbine" i predstavama koje su planirane za 2021. godinu.