"Patuljci sa naslovnih strana": Premijerno prikazan novi film Milorada Milinkovića (foto)

Autor:

18.01.2018 10:02

Foto:

Foto:



Komedija Milorada Milinkovića "Patuljci sa naslovnih strana" premijerno je prikazana u Velikoj dvorani Centra "Sava".

Glavni junak filma Nikola, koga igra poznati glumac Goran Kičić, je zvezda rijaliti programa koji se zove "Tri minuta slave", voditelj koji smišlja zlobne i otrovne reči i događaje, pa i sam nesvesno upada u vrtlog rijaliti događaja.

-Napravili smo film koji ne osuđuje, ali pokazuje izvesne anomalije u našem društvu - kaže Kičić i napominje da inspiraciju, ipak, nije pronalazio gledanjem televizijskih formata koji danas dominiraju u Srbiji.

Govoreći o karakterima u filmu i atmosferi stvorenoj u kojoj caruju rijaliti programi, Kičić smatra da se rokenrol nikada više neće odupreti turbofolku u Srbiji.

-Nikada više u našoj zemlji rokenrol neće biti mejnstrim muzika. Sve je otišlo predaleko. To je tako i gotovo - rekao je Kičić povodom premijere filma.

U ostalim ulogama se pojavljuju Boris Milivojević, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljubomir Bandović, Tamara Krcunović, Rale Milenković, Olga Odanović, Novak Radulović.

Premijera novog Milinkovićevog filma u Centru "Sava" okupila je brojna poznata imena iz sveta filma, umetnosti i medija.