Miloš Timotijević

Poznati glumac u neobičnom izdanju: Uživa u čarima Islanda

Autor:

11.10.2022 16:00

Foto:

Foto:

Izgled glumca Miloša Timotijevića oduševio sve



Poznati glumac Miloš Timotijević, koji vreme provodi na severu Evrope uživajući u prirodnim lepotama Islanda, zajedno sa svojim kolegama i glumcima Tamarom Krcunović, Anđelom Jovanović, Milanom Marićem i drugima gde dane provodi u obilasku grada, šetnjma, upoznavanju sa arhitekturom, ali i opuštanju u toplim islandskim gezirima gde je u društvu svojih kolega imao zajednički performans u kojem su svi uživali, zabavljajući se zajedno. Naime, on je na svom Instagram profilu podeli sa svojim pratiocima kratak video zapis u kojem oni izvode neku vrstu umetničke izložbe nepokretnih i pokretnih likova dok upijaju toplotu gejzira.

Instagram screenshot @milosdtimotijevicofficial

 

 

Pročitajte Miloš Timotijević strastveno se ljubio s ovom pevačicom - Njena reakcija će se prepričavati

 

Poznati glumac je u opisu fotografija napisao "Island, kakva zemlja", dok su se nizali komentari pratioca na račun glumčevog izgleda "Glumac bez konkurencije", "Frajer", "Jednostavno rečeno gospodin", "Prelepi Miloš" i mnogi drugi. Pratioci su mu kroz komentare postavljali pitanja vezano za treću sezonu domaće serije Besa, u kojem poznati glumac tumači lik inspektora Petrita Kocija, glavnog čoveka Interpola za Zapadni Balkan. Njegov lik je samotnjak, predan poslu, dobar detektiv i glumac ističe da ga je igrao sa zadovoljstvom, iako je ulogu učio na tri jezika. Sav trud i rad nagrađeni su Zlatnom antenom za najbolju srpsku seriju 2019. godine.

Instagram screenshot @milosdtimotijevicofficial

 

 

Pored pomenute serije, glumac se odlično snašao i ulozi javnog tužioca Vojina Đukića u seriji "Senke nad Balkanom", koja mu je zbog svog uspeha kako kod publike tako i kod kritičara otvorila put ka drugim projektima, kao što su filmovi: "Južni vetar", "Psi umiru sami" i "Ekipa". Svojim predanim radom, građenju uloga do najsitnijih detalja i vođenje računa o svakom delu lika, dovelo je do toga da Miloš dobije glavnu ulogu u filmu "Vlažnost" iz 2016. godine u kojem glumi lik Petra, Beograđanina koji vodi naizgled savršeni život, koji iz temelja biva narušen kada ga žena iznenada ostavi. U filmu, glume Tamara Krcunović i Slaven Došlo, koja je glumcu često partnerka na malim ekranima, ali i u pozorištu. Pokazalo se da glumci odlično funkcionišu kao par na sceni, pa su kritičari na Berlinskom filmskom festivalu izjavili da su njih dvoje "redak dragulj evropske kinematografije"

Instagram screenshot @milosdtimotijevicofficial

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading