Milan Marić

Rani radovi: Glumac u vrelim scenama sa kolegom

Autor:

19.09.2022 13:35

Foto:

Foto:

Glumac Milan Marić: eksplicitne scene koje su donele nove brojne uloge i nagrade



Glumac Milan Marić: Film "Narednik" iz 2012. godine koji govori o poznanstvu dva mukarca koji se upoznaju jedne noći, nakon jedne decenije, izazvao je burne reakcije zbog eksplicitnih scena seksa koje su maestralno odigrali glavni protagonosti Milan Marić i Miloš Timotijević. Nakon što su scene završile na sajtu za odrasle, Milan je prvi put pričao o izazovima i scenama koje je snimio sa svojim kolegom za potrebe pomenutog filma na početku svoje karijere.

 Iako je prošla skoro jedna decenija od snimanja filma, erotske seks scene, donele su priznanje i učinile od glavnih junaka heroje današnjice na društvenim mrežama. U filmu, scena u kojoj lik koji tumači Milan, oralno zadovoljava lik kojeg tumači Miloš Timotoijević, prelazi u scenu koja obiluje vrućim scenama u krevetu između likova. 

youtube printscreen

 

 

Pročitajte Nije odoleo: Selfi u neobičnom društvu

 

Neki delovi pojedine scene su dospeli na sajt za odrasle u kategoriju "gej pornići" , a glumac Milan Marić je izjavio za domaće medije da mu nije bio problem da uradi i snimi ove scene, rečima: "Nije bilo preterane frke, bilo je izazovno i meni i Milošu da razumemo te ljude. Na kraju krajeva to je samo jedna scena u filmu posle koje kreće tragična priča. Miloš i ja smo se tada upoznali i to nam je bila prva saradnja. Bili smo malo nervozni, ali sve je bilo u redu. Te scene jesu vrlo specifične, ali to je deo našeg posla i odradili smo sve kao profesionalci. Posle toga radili smo još sto puta zajedno." Rekavši da mu ne smeta što su scene završile na sajtu za odrasle.

Kako je glumac svojevremeno izjavio: "Smešno je i malo morbidno, što se to pojavilo na takvim sajtovima, ali neka se pojavilo, šta ima da mi smeta." Dok je autor filma Nikola Ljuca, rekao da su uloge namenski osmišljene za njih dvojicu, nastavljajući rečima: "Oni su moji prijatelji i dugogodišnji saradnici sa kojima sam već snimao kratke filmove. Uloge su pisane za njih dvojicu, što zbog njihovog vrhunskog talenta, što zbog samouverenosti i hrabrosti da igraju komplikovane likove i odnose."

youtube printscreen

 

 

Sa druge strane, ovo bila prva gej uloga za glumca Miloša Timotijevića, nakon čega su usledile druge, u kojima se glumac sjajno snašao i koje su mu donele priznanje. Nakon uloge u filmu "Narednik", Timotijević je glumio gej inspektora u seriji "Južni vetar", a glumčev stav i veštinu koju je kao umetnik pokazao, donela mu je LGBT nagradu "Duga" 2020. godine. Osim na filmskom platnu i televizijskim ekranima, Miloš i u pozorištu u predstavi "Režim ljubavi" tumači lik sredovečnog biseksualnog uspešnog poslovnog čoveka koji živi život punim plućima i uživa u svojoj seksualnosti. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading