Ivan i Jelena Zablaćanski

Svadba za pamćenje: O mladinoj lepoti pričaju svi

Autor:

29.08.2022 13:50

Foto:

Foto:

Venčanje Ivana Zablaćanskog i Jelene Pužić: nezaboravno slavlje i provod u društvu porodice i kolega glumaca



Venčanje Ivana Zablaćanskog i Jelene Pužić: poznati glumački par izgovorio je sudbonosno"da", nakon višegodišnje veze, a na svadbenom veselju su prisustvovali sve kolege i prijatelji. Glumac Ivan Zablaćanski se zavetovao na večnu ljubav svojoj izabranici Jeleni Puzić pred Bogom, ali i pred ljudima. Nakon crkvenog venčanja, građansko je upriličeno u jednom beogradskom hotelu, sa nekoliko stotina zvanica koji su zajedno sa mladenicima slavili dugo u noć. Svadbenom veselju prisustvovao je veliki broj kolega, među kojim su bili: Slaven Došlo, Ivana Dudić, Milan Marić, Duja Vajović, Milena Vasić, Stevan Piale i mnogi drugi, koji su svojim prisustvom uveličali slavlje srećnih mladenaca. Mlada je imala dve haljine, prva je bila bela, dugačka haljina, sa otvorenim ramenima, dok je druga bila kraća, iznad kolena, uska, krem boje koja je otkrivala mladinu zanosnu figuru.

Instagram screenshot @ivan_zablacanski

 

 

Mladi bračni par je svoju vezu krio od očiju javnosti, koju su podelili sa širom javnosti 2018. godine u jednom od intervjua za naš magazin. Poznati par je nakon završetka snimanja serije "Crveni mesec" u kojoj su zajedno glumili uplovio u novi zajednički projekat koji je Ivana i Jelenu ponovo spojio pred malim ekranima, a u pitanju je serija "Kolo sreće". Kako je glumac svojevremeno izjavio, njih dvoje su se prilikom snimanja serije "Crveni mesec" više viđali u prolazu nego u kadru, ali su uglavnom zajedno prolazili tekst za svoje scene, nastavljajući da on najbolje glumi pred Jelenom. Kada se završilo snimanje serije, Jelena se nadovezala rečima da je to njen najduži projekat do sada i da joj prija što joj se izabranik bavi isto glumom, jer provode dosta vremena razgovarajući o glumi, a sjajno funcionišu i u profesionalnom pogledu.

Instagram screenshot @ivan_zablacanski

 

 

Mladi glumac Ivan Zablaćanski sin je preminulog glumca Milenka Zablaćanskog, koji je krenuo očevim stopama, kada je 2013. godine diplomirao glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesorke Biljane Mašić. Osim u gore pomenutim projektima, mladi glumac je imao priliki da igra u mnogim domaćim televizijskim serijama, kao što su: "Samac u braku", "Jedne letnje noći", "Selo gori, a baba se češlja", "Ubice moga oca", "Klan" i mnogim drugim. Nastupa u nekoliko beogradskih pozorišta u predstavama: "Narodni poslanik", "Magareće godine", "Mamma Mia", "Snežna kraljica i Deda mraz" i drugim.

Njegova supruga, Jelena Puzić je od malih nogu zavolela glumu dok ju je majka vodila na predstave u pozorište Puž i Atelje 212, gde je tako zavolela umetnost. Pa, je tako u osnovnoj školi trenirala ples, a tokom srednjoškolskih dana je počela da se bavi glumom, koju je diplomirala na Akademiji umetnosti u klasi Mirjane Karanović, ali je pored glume završila i Filozofski fakultet na katedri istorije umetnosti. Svoje pevačko-glumačke sposobnosti pokazala je u predstavi koja se održava više od dvadeset godine u Ateljeu 212 "Brod plovi za Beograd, zvezde ateljea pevaju". Svojim autorskim projektom, predstavom "Pu spas za sve nas", predstavila se domaćoj publici, koja joj je donela nagradu za najboljeg mladog glumca 2019. godine.

Instagram screenshot @ivan_zablacanski

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Vuk

29.08.2022 23:47

Mlada je imala tri haljine, ne dve.