Nada Benčina

Klan Benčina: Udala se prelepa sestra poznatog glumca

Autor:

12.07.2022 13:05

Foto:

Foto:

Udala se setra Petra Benčine: porodično slavlje i radost najmlađih članova porodice



Udala se setra Petra Benčine: porodično slavlje i radost. Poznati srpski televizijski i pozorišni glumac Petar Benčina, ovih dana ima povoda za slavlje. Uspešan glumac koji je diplomirao glumu 2008. godine na Fakultetu dramskih umetnosti, član je Beogradskog dramskog pozorišta od 2010. godine. Dobitnik je nagrade Beogradskog dramskog pozorišta za višegodišnji doprinos BDP-u u pozorišnom životu Srbije “Tatjana Lukjanova” 2012. godine. Glumac se bavio i sinhronizacijom animiranih i igranih filmova i serija na srpski jezik.

Poznat je po brojnim ulogama u domaćim serijama i filmovima, a neke od njih su: “Miris kiše na Balkanu”, “Igra istine”, “Vojna akademija”, “Pogrešan čovek” i “Toma”, dok u pozorištu glumi u predstavama: “Mala triologija smrti”, “Kad su cvetale tikve”, “Paliluski roman”.

Instagram screenshot @ana_bencina

 

Pročitajte Sestre Petra Benčine opasne su ribe, a tek da vidite njegovog brata

 

Petar Benčina dolazi iz velike i umetničke porodice, u kojoj su sva braća i sestre u nekoj od sfera javnog života. Srpski glumac je srednje dete, ima starijeg brata Igora, koji se takođe bavio glumom, i sestre bliznakinje Anu i Nedu, koje iako su bliznakinje fizički nemaju mnogo sličnosti. Ali jedna stvar im je zajednička, a to je da su svo četvoro mnogo vezani jedni za druge i da ni jedno slavlje ne može da prođe bez prisustva drugih.

Instagram screenshot @tamaradragicevic

 

 

Shodno tome, na porodičnom slavlju, koje je upriličeno u čast venčanja Nade Benčine, prisustvovala je cela porodica Benčina, kao i Petar, sa supugom Tamarom Dragićević i decom Stašom i Lazarom koji su uveličali veselje. Aktivne bliznakinje Nada i Ana, ne vole da se eksponiraju i pojavljuju u javnosti sa braćom glumcima, a svaka od njih je okrenuta svom pozivu. Pa, tako Ana uživa u radu sa decom kojoj drži časove plesa u svojoj plesnoj školi, a pored baleta, zaljubljenik je pčelarastvo, kampovanje, planinarenje i ekstremni sportove. Bliznakinje dele ljubav prema prirodi i aktivnom načinu života. Dok je Nada nedavno diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka, voli životinje, posebno konje, a zbog dečka, sadašnjeg supruga Dražena Luburića, koji se profesionalno bavi odbojkom, jedno vreme je živela u Rusiji.

 

Instagram screenshot @tamaradragicevic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading