Sestre Petra Benčine opasne su ribe, a tek da vidite njegovog brata

Autor:

17.01.2022 20:40

Foto:

Foto:

Porodica Petra Benčine ne eksponira se previše u javnosti, no s obzirom da je Petar opasan frajer, ništa manje nismo očekivali ni od njegovih sestara i brata.



Popularni glumac Petar Benčina jedan je od najpoželjnijih muškaraca na domaćoj sceni, no, na žalost brojnih pripadnica nežnijeg pola, glumac je u stabilnom i srećnom braku s koleginicom Tamarom Dragičević.

Porodica Petra Benčine - braća i sestre

Njegovi najmiliji ne eksponiraju se preterano u javnosti, no nedavno jedna od dve Petrove sestre na svom Instagram profilu u okviru opcije story objavila je fotku Petra, njegovog brata Igora i Ane, poručivši u opisu: - moji.

Pročitajte i Ni trunka ljubomore: Tamara Dragičević uputila neobičnu čestitku Petru Benčini

Instagram screenshot

 

Njegov brat Igor, takođe je glumac, te igra u filmu 'Zlatni dečko', a mnogi za njega kažu da je čak i veći frajer od svog brata.

No, njegove sestre, koje su takođe izuzetno atraktivne, ne žele preterano da se eksponiraju u javnosti, te se trude da svoj život vode ispod radara.

Svojevremeno, Igor je govorio o svom bratu za Hello! istakavši da su on i Petar suštinski različiti.

- Petra i mene obično povežu zbog prezimena jer fizički ne ličimo mnogo. Kad stanemo jedan pored drugog, po nekim crtama lica vidi se da smo braća, ali suštunski smo različiti. Zapravo, mislim da se sjajno dopunjujemo, i po vrlinama i po manama - objasnio je Igor.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading