Alkohol i muzika

Ovo niste mogli da vidite: Luda žurka posle premijere

Autor:

08.12.2021 11:00

Foto:

Foto:

Premijera filma 'Nije loše biti čovek' održana je juče, a svečanom događaju prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti, koje su uspešno završeni projekat znali da proslave.



Ostvarenje Dušana Kovačevića 'Nije loše biti čovek' premijerno je predstavljeno 7. decembra, glamuroznoj premijeri prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti, koje su takođe bile deo projekta.

Između ostalih svoje mesto na bini pronašli su Mira Banjac, Srđan Todorović, Vojin Ćetković, Nenad Jezdić, Branka Katić, Gordan Kicić, Srđan Timarov, Andrija Milošević, ali i Dušanova ćerka Lena, koja je zaista blistala.

Nakon što je svečana premijera završena, ekipa je odlučila da nastavi sa slavljem, te su se uputili u jedan od lokalnih kafića, gde su nastavili da uživaju u dobroj atmosferi, muzici i piću, a među najraspoloženijima bili su Žika Todorović i Lena Kovačević, koji osmeh nisu skidali sa lica.

Pročitajte i Anđelka Prpić nikad lepša! Na premijeri filma njega je držala za ruku! (foto)

Ataimages

 

Rapoložen je bio i Andrija Milošević, koji je stajao za istim stolom kao i Žika.

Ataimages

 

Slavlje se nastavilo dugo posle ponoći, no nema sumnje da je ekipa pomenutog filma zaslužila da se opusti, te proslavi završetak napornog rada.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading