Dvanaest veličanstvenih: Klasa Srđana Todorovića kao ni jedna nikad

Autor:

01.11.2021 18:30

Foto:

Foto:

Klasa Srđana Todorovića uspela je ono što ni jedna klasa nikada pre njih nije, a verujemo da će i onima posle biti izuzetno teško da dostignu njihovu slavu.



Klasa Srđana Žike Todorovića na Fakultetu Draskih Umetnosti ostvarila je neostvarivo. Naime, svih 12 studenata uspešno se probilo do najviših visina domaćće kinematografija, te su ostvarili vrhunske karijere kakve su, pretpostavljamo, sanjali kada su upisivali pomenuti fakultet.

Kako u poslednje vreme na svom Instagram profilu vrlo često objavljuje nostalgične fotke, Žika je ovog puta rešio sa se priseti svojih klasića, te je objavio grupnu fotku, na kojoj prema njegovim rečima fale Branka i Vesna.

Pročitajte i Čuvenih sedam dana: Žika Todorović i Koja kuju pakleni plan

Na pomenutoj fotki svoje mesto u prvom redu pronašli su Vesna Stanojević, profesor Jevtović i Tatjana Venčelovski. Iza njih nalaze se Mirjana Joković, Dragan Petrović Pele i Vesna Trivalić. Dok su u poslednjem redu Milorad Mandić Manda, Dragan Bjelogrlić, Boda Ninković, Duda Stojanović, Darko Tomović i Žika Todorović koji je i podelio ovu prelepu fotografiju.

Ovo je bila prva klasa profesora Vladimira Jevtovića iz davne 1984. godine, a u njoj stasala su imena koja će u godinama koje dolaze obeležiti ne samo domaću, već kinematografiju u čitavom regionu. Zbog neverovatnog uspeha, harizme, talenta i posebnosti ova klasa popularno se naziva i '12 veličanstvenih', nadimak koji im bez sumnje i te kako pristaje.


 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading