Treću trudnoću teško podnosi: Kako se Kejt Midlton bori protiv jutarnjih mučnina

Autor:

30.09.2017 21:00

Foto:

Foto:



Početkom septembra je Kesingtonska palata potvrdila radosne vesti: princ Vilijam i Kejt Midlton očekuju treće dete!

Lepe vesti u kraljevskoj porodici: Princ Vilijam i Kejt Midlton očekuju treće dete

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža već imaju četvorogodišnjeg sina Džordža koji je ove jeseni krenuo u školu i dvogodišnju Šarlot, a koga pola će biti nova beba - još nije poznato javnosti.

Vest o trudnoći omiljene princeze obradovala je britansku javnost, ali ubrzo je sreću zbog dolaske prinove u kraljevsku porodicu zamenila zabrinutost za zdravlje ljupke Kejt. Naime, Midltonova pati od izuzetno jakih mučnina, tipičnih za drugo stanje, a preporučeno joj je mirovanje i boravak u zamračenim prostorijama.

Budući da je buduća mama bila prinuđena da se povuče iz javnog života, sve "kraljevske obaveze" su pale na princa Vilijama.

Tako je nedavno na dodeli nagrada "Metropolitan and City Police Orphans" fondacije, Vilijam proćaskao sa 98-godišnjom Ajris Orel, a stara dama se interesovala za princezino zdravlje.

- Kejt se sada oseća bolje, hvala na pitanju - zahvalio se princ na brizi za njegovu suprugu.

Vilijam i Kejt od Kembridža: Rizična trudnoća

Ajris, majka trojice sinova, mu je tada rekla da je i ona imala iste tegobe prilikom sve tri trudnoće, a jedino što joj je olakšavalo mučnine jesu suvi keksići.

Princ je otkrio da je Kejt već probala da se "leči" keksićima od đumbira, za koji se zna da pomaže kod mučnina, ali do sada nije bilo nekih rezultata. Potom je dodao će predložiti supruzi da proba "običan" keks, kao i da se nada da će imati više sreće sa Ajrisinim "proverenim receptom".

Maja Gašić

Autor